Olyanokat kérdeznék akik nagyon fiatalon költöztek össze. (16-20 évesen). Az összeköltözés után is jól működött a kapcsolat? Azóta is együtt vagytok, vagy mindent elrontott a túl fiatalon történő összebútorozás?
Először 19 évesen laktam együtt egy fiúval, de annak nagyon hamar vége lett, mert ő azt gondolta, hogy házicseléd vagyok. 10 évvel volt nálam idősebb, eleinte a legkedvesebb arcát mutatta, aztán amikor öszeköltöztünk, telejsen megváltozott, szinte 180 fokos fordulatot vett a viselkedése. indent velem akart megcsináltatni, nekem kellett takarítani állandóan egyetem és munka mellett. Ő eközben alkalmi munkákat vállalt, de többnyire otthon meresztette a s**gét, és elvárta, hogy eltartsam, kiszolgáljam, közben pedig egy jó szót sem kaptam tőle. Egy ideig tűrtem, aztán egyre hangosabban kértem ki magamnak a dolgokat. Erre erőszakos, durva lett...
Fél év után elköltöztem, jó lecke volt, sokat tanultam belőle.
A második összeköltözésemre 21 évesen került sor, azóta már házasok vagyunk. :P
Először 18 évesen költöztem össze az akkori barátommal (25), egy év után, mert úgy is odamentem tanulni, ahol lakott, hát uccu neki éljünk együtt. Leginkább ő ragaszkodott hozzá. Három hónap alatt a tököm tele lett vele, teljesen kiábrándultam belőle, mert nem tudtam elviselni, többek között hogy egész nap otthon ül a tv előtt, ahelyett, hogy legalább keresne munkát, rendesen beizzadt alatta a kanapé.. fúj. Ráadásul kiderült, hogy nem csak jókat bulizik, de ha csak úgy találkozik a haverokkal hétköznap fényes nappal, akkor is berúg. Egyedül nem mehettem sehova, mert cirkuszolt, ha együtt mentünk beégetett a féltékenységi jeleneteivel, meg lerészegedésével.. Persze előtte sem volt ő tökéletes, de mikor minden áldott nap ott volt, akkor beindult a sziréna, hogy meneküljek, ez nem lesz jó.
Kihúztam a szemeszter végéig és leléptem.
A mostanival négy hónap után cuccoltam össze, 20évesen, ő 31, több mint egy éve tart, imádjuk egymást, minden szuper, esküvői harangok. :)
Mi 2006-ban költöztünk össze, akkor én 19/L éves voltam, a párom 29. Albiban laktunk, aztán a szüleinél és 2007-ben vettünk közösen egy lakást!
Veszekszünk mi is, de ritkán.
Az elején kell össze csiszolódni, ha ez nem megy akkor egyik jobbra a másik balra. Meg kell tanulnunk tolerálni a másik "hülye" szokását!
az egyik barátnőm 16 évesen költözött össze a pasijával. mindenki mondta a magáét körülötte, hogy elrontja az életét, meg hogy ez túl korai, ja és hogy úgyse fog tudni vinni egy háztartást.. (ráadásul nagyon balhés csaj volt, mindig volt valami ügye a rendőrséggel...)
mikor 17 éves lett, teherbe esett, akkor meg azért kapta az oltásokat.
ma ott tart, hogy van egy gyönyörű, 4 éves kisfia, és boldogan élnek azóta is. és már nem balhézik.
senki nem gondolta volna, de bevált, és összességében jó hatással volt rá a korai összeköltözés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!