Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyanokat kérdeznék akik...

Olyanokat kérdeznék akik nagyon fiatalon költöztek össze. (16-20 évesen). Az összeköltözés után is jól működött a kapcsolat? Azóta is együtt vagytok, vagy mindent elrontott a túl fiatalon történő összebútorozás?

Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 22:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%
19 voltam, mikor összeköltöztünk, másik városban laktunk mindketten, mint addig, az egyetem miatt. Azóta is minden a legnagyobb rendben, pedig ennek már cirka két és fél éve. 21/L
2009. aug. 10. 23:17
 12/18 anonim ***** válasza:
92%

Először 19 évesen laktam együtt egy fiúval, de annak nagyon hamar vége lett, mert ő azt gondolta, hogy házicseléd vagyok. 10 évvel volt nálam idősebb, eleinte a legkedvesebb arcát mutatta, aztán amikor öszeköltöztünk, telejsen megváltozott, szinte 180 fokos fordulatot vett a viselkedése. indent velem akart megcsináltatni, nekem kellett takarítani állandóan egyetem és munka mellett. Ő eközben alkalmi munkákat vállalt, de többnyire otthon meresztette a s**gét, és elvárta, hogy eltartsam, kiszolgáljam, közben pedig egy jó szót sem kaptam tőle. Egy ideig tűrtem, aztán egyre hangosabban kértem ki magamnak a dolgokat. Erre erőszakos, durva lett...

Fél év után elköltöztem, jó lecke volt, sokat tanultam belőle.

A második összeköltözésemre 21 évesen került sor, azóta már házasok vagyunk. :P

2009. aug. 11. 00:01
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Először 18 évesen költöztem össze az akkori barátommal (25), egy év után, mert úgy is odamentem tanulni, ahol lakott, hát uccu neki éljünk együtt. Leginkább ő ragaszkodott hozzá. Három hónap alatt a tököm tele lett vele, teljesen kiábrándultam belőle, mert nem tudtam elviselni, többek között hogy egész nap otthon ül a tv előtt, ahelyett, hogy legalább keresne munkát, rendesen beizzadt alatta a kanapé.. fúj. Ráadásul kiderült, hogy nem csak jókat bulizik, de ha csak úgy találkozik a haverokkal hétköznap fényes nappal, akkor is berúg. Egyedül nem mehettem sehova, mert cirkuszolt, ha együtt mentünk beégetett a féltékenységi jeleneteivel, meg lerészegedésével.. Persze előtte sem volt ő tökéletes, de mikor minden áldott nap ott volt, akkor beindult a sziréna, hogy meneküljek, ez nem lesz jó.

Kihúztam a szemeszter végéig és leléptem.

A mostanival négy hónap után cuccoltam össze, 20évesen, ő 31, több mint egy éve tart, imádjuk egymást, minden szuper, esküvői harangok. :)

2009. aug. 11. 01:09
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
én 19, a párom 21 volt mikor 1 hónap után összeköltözünk. ennek már 5 éve, minden szuper jó, imádjuk egymást annyira, hogy szeptemberben össze is házasodunk. 24/L
2009. aug. 11. 07:53
 15/18 anonim ***** válasza:

Mi 2006-ban költöztünk össze, akkor én 19/L éves voltam, a párom 29. Albiban laktunk, aztán a szüleinél és 2007-ben vettünk közösen egy lakást!

Veszekszünk mi is, de ritkán.

Az elején kell össze csiszolódni, ha ez nem megy akkor egyik jobbra a másik balra. Meg kell tanulnunk tolerálni a másik "hülye" szokását!

2009. aug. 11. 15:14
 16/18 anonim ***** válasza:
Mi akkor költöztünk össze, amikor összeházasodtunk. Én 20, a férjem 22 éves volt. 25 és fél éve vagyunk házasok, van két lányunk (23 és 19 évesek, mindkettő komoly kapcsolatban)
2009. aug. 11. 18:20
 17/18 anonim ***** válasza:
79%

az egyik barátnőm 16 évesen költözött össze a pasijával. mindenki mondta a magáét körülötte, hogy elrontja az életét, meg hogy ez túl korai, ja és hogy úgyse fog tudni vinni egy háztartást.. (ráadásul nagyon balhés csaj volt, mindig volt valami ügye a rendőrséggel...)

mikor 17 éves lett, teherbe esett, akkor meg azért kapta az oltásokat.

ma ott tart, hogy van egy gyönyörű, 4 éves kisfia, és boldogan élnek azóta is. és már nem balhézik.

senki nem gondolta volna, de bevált, és összességében jó hatással volt rá a korai összeköltözés.

2010. máj. 1. 11:58
 18/18 anonim ***** válasza:
57%
Ha egymásnak megadjuk a tiszteletet, szeretetet, megbecsülést akkor nem lehet gond. 17évesen költöztem össze 20éves barátommal. Minden kezdet nehéz, sőt mindketten nagyon makacsok vagyunk. Sokat veszekszünk de utána mindig kibékülünk. Régebben volt már olyan is, hogy összeverekedtünk. De nem volt túl komoly. Meg nincs olyan probléma amit nem lehet megoldani. Nagyon szeretjük egymást mai napig is, lehet azért mert elsők voltunk mindenben egymásnak. És már úgy néz ki, hogy együtt öregedünk meg. Már 8éve vagyunk együtt, 5éve lakunk együtt.
2011. aug. 26. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!