Mi volt eddig a legnagyobb dolog, amit megbocsájtottál a párodnak? Hogy bírtad túltenni ezen magad? Mennyi időbe telt, hogy újra bízz benne?
nagyon szépen köszönöm mindenkinek eddig.
igen, valóban nekem kell eldöntenem, de ismerem magam, és sokszor csak egy oldalról látom a dolgokat. főképp ezért is kértem a tanácsotokat (és eddig mind hasznos volt, köszönöm.:)).
könnyű azzal takarózni, hogy szeretetből hazudott, de amikor belegondolok (ahogy fentebb is írtátok), én mit tettem volna, ha rólam derül ki és kisétál... egyik barátom adott egy nagyon jó hasonlatot. ha mondjuk nekem abortuszom lett volna én sem biztos, hogy azzal dicsekednék, főleg ha tudom, hogy elítéli, és undorító szemét dolognak tartja..
a legjobban attól félek, hogy ha nagy nehezen azt mondom, hogy rendben, bízom benne újra, (amit elég nehezen tudok most még elképzelni, hogy hogyan), akkor is későbbiekben, ha lesznek apró kamuzások (amik azért ott vannak mindenütt), akkor hogy fogok rá reogálni?
továbbra is nagyon szépen köszönöm nektek, mindenkinek, aki válaszolt, el sem tudjátok képzelni mennyit segítettetek. ha van még valami hozzáfűzni valótok, akármi, akkor ne tartsátok magatokban!
Nekem is volt egy nagyon hazudós barátom...Nagyon rosszfiúnak tüntette fel magát,börtön...stb,meg mindenféle sajnálatos dologról beszámolt,később kiderült,makulátlan múlttal rendelkezik.Nem tudom,miért tette,talán nem figyeltek rá eléggé gyerekkorában...Nem sokáig tartott,megbocsátottam,de nem tudtam így folytatni a kapcsolatot.Nem bánta meg eléggé.
Szerintem egy próbát megér,ha szereted,beszélj vele,hogy egy utolsó esélyt kap,de innen őszintén "futtok tovább",de légy nagyon résen,ha pedig valami hazugságon kapod,nincs értelme tovább a kapcsolatnak!
Drukkolok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!