Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt eddig a legnagyobb...

Mi volt eddig a legnagyobb dolog, amit megbocsájtottál a párodnak? Hogy bírtad túltenni ezen magad? Mennyi időbe telt, hogy újra bízz benne?

Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 17:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mit gondolsz meg tudod neki bocsátani azt,ami a múltjában történt? Ha veszekdni fogtok,akkor képes leszel újra és újra a fejéhez vágni,amit régen tett? El tudod képzelni vele a jövődet? Mármint házasság,gyerekek stb.? Ha ezekre a kérdésekre tudsz válaszolni és a válaszok azt mutatják,hogy el tudod felejteni a múltját és el tudod képzelni a jövőt,akkor szerintem bocsásd meg neki,hogy eddig titkolózott,valamiért azt érzem,hogy mérlegelnie kellett.Vagy elveszit vagy hazudik.Az az igazság,hogy lehet,hogy én is ezt tettem volna,ha szeretem az illetőt,mert a múlt miatt elvesziteni valakit kegyetlenül fájhat és végre rád talált,meg akart tartani,de ezt csak igy tudta elérni.Tudom,hogy fájó a hazugság,de képzeld bele magad a helyébe.Őszintén.Hagytad volna kisétálni az ajtón,mert megtudott rólad valamit,amit már megbántál,azon változtatni már nem tudsz?
2009. aug. 11. 00:02
 12/17 anonim ***** válasza:
21:46-os újra: Most is csak azt tudom mondani, hogy nekem nem indok hogy azért hazudott mert szeret engem. Nekem nem. De ha te meg tudsz bocsátani, akkor tedd meg, nyelj egy-két-három nagyot, és a sérelmeidet ásd el jó mélyre. Nem szabad ezen lovagolni, folyamatosan a képébe vágni, ha tiszta lappal újra kezditek, ez ne legyen vörös posztó a szemedben. Egyébként hiába osztogatunk neked okos vagy kevésbé okos tanácsokat, hogy mit csinálj, vagy mit ne, egyedül kell döntened, és garantált hogy nem lesz könnyű. Ha kidobod, azon fogsz agyalni, hogy lehet tényleg azért csinálta mert szeretett, és talán soha többet nem fordult volna elő. Ha együtt maradtok, és egy darabig minden rendben, egyszer mégis kiderül hogy megint hazudott vagy eltitkolt valamit, akkor meg azért fog a fejed fájni hogy miért nem dobtad ki akkor. Hallgass a szívedre, vagy a józan eszedre! Mindkettő mást fog mondani, de az egyik erősebb és hangosabb lesz mint a másik. Bocsi ha segítség helyett még jobban megkevertelek, de ilyen kérdésekben egyedül kell döntened. Kitartás!
2009. aug. 11. 09:35
 13/17 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm mindenkinek eddig.

igen, valóban nekem kell eldöntenem, de ismerem magam, és sokszor csak egy oldalról látom a dolgokat. főképp ezért is kértem a tanácsotokat (és eddig mind hasznos volt, köszönöm.:)).

könnyű azzal takarózni, hogy szeretetből hazudott, de amikor belegondolok (ahogy fentebb is írtátok), én mit tettem volna, ha rólam derül ki és kisétál... egyik barátom adott egy nagyon jó hasonlatot. ha mondjuk nekem abortuszom lett volna én sem biztos, hogy azzal dicsekednék, főleg ha tudom, hogy elítéli, és undorító szemét dolognak tartja..

a legjobban attól félek, hogy ha nagy nehezen azt mondom, hogy rendben, bízom benne újra, (amit elég nehezen tudok most még elképzelni, hogy hogyan), akkor is későbbiekben, ha lesznek apró kamuzások (amik azért ott vannak mindenütt), akkor hogy fogok rá reogálni?

továbbra is nagyon szépen köszönöm nektek, mindenkinek, aki válaszolt, el sem tudjátok képzelni mennyit segítettetek. ha van még valami hozzáfűzni valótok, akármi, akkor ne tartsátok magatokban!

2009. aug. 11. 11:10
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem is volt egy nagyon hazudós barátom...Nagyon rosszfiúnak tüntette fel magát,börtön...stb,meg mindenféle sajnálatos dologról beszámolt,később kiderült,makulátlan múlttal rendelkezik.Nem tudom,miért tette,talán nem figyeltek rá eléggé gyerekkorában...Nem sokáig tartott,megbocsátottam,de nem tudtam így folytatni a kapcsolatot.Nem bánta meg eléggé.

Szerintem egy próbát megér,ha szereted,beszélj vele,hogy egy utolsó esélyt kap,de innen őszintén "futtok tovább",de légy nagyon résen,ha pedig valami hazugságon kapod,nincs értelme tovább a kapcsolatnak!

Drukkolok nektek!

2009. aug. 11. 19:00
 15/17 anonim ***** válasza:
Már nem emlékszem, milyen szituációban és pontosan mikor /kapcsolatunk elején valamikor/ azt találta mondani, hogy ő nem szerelmes. Lehet, hogy nem is így gondolta, mert a viselkedése egészen másra utalt, így nem is vettem annyira a szívemre. Nem is beszéltünk róla, de kb. egy hónap múlva eljegyzett és két hónap múlva megvolt az esküvőnk. Azóta is élünk-halunk egymásért!
2009. aug. 12. 18:44
 16/17 anonim válasza:
Na jó akkor szerintem én ezzel a sztorival tarolok itt le mindenkit,mert amit én bocsátottam meg a pasimnak azt senki nem bocsájtotta volna meg valószinű!Most vagyunk 1 éve együtt 3 hónapja lakunk együtt ezelőtt az összeköltözés előtt távkapcsolatba éltünk csak hétvégén találkoztunk pénteken este lejött,hétfő hajnalba ment haza mindig egy hétig azaz csütörtök estig mindig hülye volt valamikor nem is beszéltünk csak péntek hajnalba hozzám vágta sms-be nem tud aludni és bocsánatot kért az elmúlt hétért amiért nem törödött velem!Mindig megbocsájtottam!Aztán mivel suliba jártam jött az őszi szünet és addig feljöttem ide hozzá még szünet volt!Mivel nem tudtam lekötni magam megkért hogy telepitsem ujra a gépét és irjam ki a dolgait dvd-re!Zene,képek,stb msn beszélgetések és itt bukantam rá hogy Úrnőket,dominákat tart nagyon elszomorodtam de kussoltam,hogy tudok róla de csak a számitógépen msn-en vannak neki ezek a nők!Mikor még nem laktunk együtt közölte velem hogy a ki kapcsolatunk csak hétvégi kapcsolat tehát nem tartozik beszámolóval nekem semmi közöm hozzá hogy mit csinál itthon!Én azért bocsájtottam ezt meg neki,mert ugy voltam vele nem vagyok itt vmivel elkell szórakoztatni magát,de közben nagyon fájt ez az egész!!!Aztán elfeldtem!Aztán mióta itt lakom azóta volt olyan hogy egyedül hagytam itthon pár órára és ugyanugy megtette,de annyira látszik rajta,hogy mennyire szeret és annyira szeretem én is őt!ezzel nincs problémna csak azzal hogyha egyedül hagyom egyből leül a gép elé és kielégitik ezek a nők itt gépen keresztül!Na ha valaki tultesz rajtam a megbocsátással...szerintem senki nem tud és tudom hogy hülye vagyok!egy 20/L
2009. aug. 18. 09:23
 17/17 anonim válasza:
Ja és igy nem tudok már megbizni benne igazából!És mégis szeretem!Mindig arra gyanakszom hogy megcsal sztem ezek után senki nem csodálkozik!
2009. aug. 18. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!