Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért utálják alapból a...

Miért utálják alapból a csajok a volt barátnőt, a volt feleséget, az exeket?

Figyelt kérdés
2012. okt. 29. 12:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem utálom alapból egyik exét sem. Egy kivételével nem is ismerem az exeit, úgyhogy nincs nagyon mit utálnom rajtuk. Gondoltam, hogy nem akkor jött elő a zárdájából ahol szüzességet fogadott amikor velem találkozott, szóval ugyanúgy van múltja, mint nekem, de ez a mi kapcsolatunkban nem oszt,nem szoroz.

Az utolsó exét azért utálom, mert úgy viselkedik és adott rá okot. Mikor megtudta, hogy képben vagyok onnantól újra "barátkozni" akart. Ezen először csak röhögtem, hogy hajrá, de egy idő után idegesítő tud lenni. Rólam próbált infot gyűjteni, amik hát nem voltak túl valósak. Aztán egyik nap próbált csontig benyalni a páromnál, másnap meg elhordta minden alja szemétnek. Ami megint csak nem az én dolgom lenne, de amikor itthon én hallgatom, hogy mit csinált már megint a hülye lány és emiatt ideges, az engem is bosszant. Aztán volt még egy sor hülye húzása. A mai napig haverkodik a vőlegényem családjával (tesóival) és nyomja a hülyeségeit, meg próbálja előadni magát, hogy ő mekkora laza arc aki hát nehogy már azért ne beszéljen velük, mert szakított a tesójukkal. Ezt a fiatalabbak be is nyalják. Alapvetően ez sem érdekelne, ha jóban lennének, vagy haveri lenne a viszony, de az, hogy nyílt titok, hogy mennyire rühelljük és csak azért is nyomul, hát nekem elég bosszantó. Pláne, hogy vele többet beszélnek, mert ugye ő a laza tag és bármilyen hülyeségükre bátorítja őket, én meg nem szoktam arra biztatni senkit, hogy játssza ki az anyját és igyon amíg lát.

Na ezt az egy csajt ezért nem bírom. A többivel semmi problémám.

2012. okt. 29. 18:08
 12/14 anonim ***** válasza:

Én csak azt utálom, amelyik nagyon csúnyán bántotta és kihasználta a Páromat...

24N

2012. okt. 29. 19:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Én sose utáltam alapból egy excsajt sem, amennyiben nem adtak rá okot. 2 olyan eset volt, amikor a kis bigék elkezdtek pedálozni a pasimnál, mikor megtudták, hogy együtt vagyunk. Korában úgy állt a helyzet, hogy nekik nem kellettek a pasijaim, de mikor megtudták, hogy együtt vagyunk, sértve érezték magukat, hogy már nem ők vannak a középpontban. Na ez a szánalmas...
2012. nov. 17. 14:39
 14/14 anonim válasza:

Én ki nem állhatom a Párom ex feleségét. Sőt ha mondhatom a világon őt gyűlölöm a legjobban. Az elején mindennek elhordott, holott nem miattam mentek szét, persze a gyerekével üzenve. Undorító egy .............. áló egy nő. És a mai napig megvan a rosszindulata. Most babát várok a Páromtól és a ex uszítja rendesen és persze a párom szemébe is én vagyok a szar. Mondtam is neki, hogy nekünk akkor lesz közös a jövőnk, ha majd kiáll kettőnkért.

Vesszenek az Exek!!!!!!!!!

2013. máj. 17. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!