Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van akit a szülője kisgyerekké...

Van akit a szülője kisgyerekként a szem/hajszíne miatt kifogásolt?

Figyelt kérdés
Ha volt most milyen a kapcsolata az illető szülővel?
2012. okt. 29. 00:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
En ismerek egy ilyen csaladot: az apuka nem tudta elhinni, hogy a kek szemu szoke gyereke valojaban az ove. Azutan kesobb barna lett a gyerek haja, de a szeme azota is kek... Az apa nem ismerte a genetikat, hogy a tavolabbi felmenoktol is orokolhet a pici szemszint... Bezzeg a kistestver barna szemu volt, az tuti az ove! Emiatt a szulok el is valtak, annyit veszekedtek. Ez regen tortent, akkor meg nem volt DNS analizis. Azota is pocsek a kapcsolat apa-fiu kozott... Szomoru tortenet.
2012. okt. 29. 07:57
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem ezeket pont nem kifogásolták, de azt kifogásolták, pontosabban kifogásolta jóanyám, hogy az orrnyergem kicsit szélesebb a kelleténél. Állandóan megjegyezte gyerek- és tinédzserkoromban.

Pedig ha látnátok képet az arcomról, szerintem 100-ból 99 ember k*rvára nem venné észre, hogy a pici, csinos orromhoz képest tényleg kicsit széles az orrnyergem, mert szerencsére szimmetrikus az arcom, és passzol minden mindenhez, arányos vagyok. Sőt, fiúk anno dicsérték is, hogy milyen helyes, cuki orrom van.

Gondolom onnan ered amúgy a dolog, hogy a nővéremmel eléggé hasonlóak a vonásaink, és az ő orra is majdnem ugyanilyen, de keskenyebb az orrnyerge, az hát az a tökéletes. Az enyém meg nem.

Ja, a járásom is kritzálta, hogy nagyokat lépek, mint nagyanyám. Hogy milyen rettentően fiús a járásom.

Az égvilágon soha senki nem mondta nekem rajta kívül, hogy trampli módon járnék. Soha.

De azért ezeket jól belém verte anyám XD.

2012. okt. 29. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!