Van akit a szülője kisgyerekként a szem/hajszíne miatt kifogásolt?
Én is szőke és kék szemű vagyok, de senki nem mondta a családomban nekem, hogy ez gond lenne, sőt :)
Szóval fura nekem ez, de nem hiszem, hogy emiatt kevésbé szeretnének, milyen szülő az, aki a hajszíne miatt szereti kevésbé a gyerekét... Maximum csak furcsállja.
"Ő nem csak furcsállta,neki ez gond volt."
Akinek ez gond arra nemhogy gyereket de még háziállatot se lenne szabad bízni. Végtelenül gyerekes gondolkodásra vall ez az egyébként is hatalmas felelősséggel járó szülői szerephez.
Engem nem a hajam vagy szemem miatt piszkáltak,hanem azért,mert kifelé álltak a fogaim és mindig ez volt a téma,hogy mikor lesz fogszabályzóm,mert úgy végre szép lehetek.. Nem sokára leveszik a fogszabit,de emiatt nagyon megromlott velük a kapcsolatom,egy csomót sírtam emiatt.. semmit nem mondok el nekik..
Ne figyelj rájuk,de komolyan,megtanultam :( le kell őket sz.rni és csak magadra összpontosítani :)
Kék szem,szőke haj,szerintem nagyon szép és szexi :) Ne figyelj rájuk :P
A fogszabályozó egy kicsit más dolog. A fogakon lehet segíteni, a szemszínen nem.
Biztos azért szekáltak, hogy hordjad, és ne álljanak előre a fogaid.
Engem nem csúfoltak miatta, nem is hordtam, és nem is hozta ezért rendbe a fogaimat. Amit már sajnálok, engem is többet kellett volna piszkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!