Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy viseljem el párom hangula...

Hogy viseljem el párom hangulatingadozásait?

Figyelt kérdés
Annyira elegem van már belöle, pedig nagyon szeretem. Annyira nem durva a helyzet, hogy elhagyjam, de mindennap kicsit megkeseríti az életem..és a sajátját is. Próbáltam vele már többször leülni és megbeszélni, hogy ez így nem lesz jó... Egyik pillanatban jó kedve van, a másikban pedig elege van a világból..és nagyon szomorú..pedig fiatalok vagyunk, szerencsére egészségesek..nincs sok pénzünk..de legalább szeretjük egymást.. nem értem ő miért problémázik annyit... dilidokit vagy gyógyszert lécci ne ajánljatok, mert az ilyesmiben nem hiszek..hisz még annyira nem súlyos a helyzet...
2009. aug. 10. 15:23
 1/6 anonim ***** válasza:
53%

Nem tudom mennyit vagytok együtt , de próbálj meg kedves figyelmes lenni vele.

Menjetek sétálni, szórakozni.

Hidd el nincs könnyű helyzetben a párod sem,neki talán nehezebb mint neked.Hiszen ő is őrlődik ettől.

Azért gondolom így mert a kérdést a párom is írhatta volna,mivel én is ilyen vagyok, de ő inkább elmegy itthonról minthogy beszélgetnénk.

A doki lehet átmeneti megoldás, de sokat nem segít....én próbáltam, de nem jött be.

2009. aug. 10. 15:33
 2/6 A kérdező kommentje:

összeköltöztünk már egy jó ideje..

Én is próbáltam egy ideig azt is, hogy elementem itthonról, de semmilyen taktika nem jött be.. így egyszerűen el kell fogadnom, hogy ő ilyen.. a baj csak az, hogy én rettentő optimista vagyok...

2009. aug. 10. 15:39
 3/6 anonim ***** válasza:
40%
Az előző hozzászólónak igaza vam.Ő maga is szenvedhet ettől,/ha beismeri, hogy ilyen./Mert sajnos ,én is ilyen vagyok,és nagyon zavar, hogy pillanatok alatt elromlik a kedvem.Szeretnék kiegyensúlyozott egyenletes kedélyű, vidám lenni, kicsit irigylem is az ilyen embereket.De a legtöbb amit tehetsz, hogy elviseled, ill. megpróbálhatod elterelni a figyelmét.Esetleg megvárod , míg elmúlik,ilyenkor jobb egydül.Gyógyteák ,pl. Orbáncfű tea jó depresszió ellen, de csodákat ne várjatok tőle, én már kipróbáltam...
2009. aug. 10. 15:58
 4/6 anonim ***** válasza:
57%

Csak meg kellene tudni, hogy mi okozza Nála ezeket, akkor lehet ellene tenni sikerrel. Az, hogy Te mit hiszel, vagy miben hiszel és miben nem, nem releváns a kérdés megoldásához. Valami vagy működik vagy nem, ez nem hit kérdése.

Ha nem szeretnél segíteni megoldani, sem megszüntetni nem akarod a párod problémáját, hanem csak elviselni, ahhoz minden jogod megvan; tiszteletre méltó, hogy nem akarsz beleavatkoznia a dolgaiba. (Bár ez pont az az eset, amikor ez a Te dolgod is, hiszen közvetlenül érint Téged.) Én biztosan a mögöttes okot keresném. Ez lehet lelki ok, vagy valami hiánybetegség is.

Ha az elviselést látod problémának, akkor erre az lehet a "megoldás", hogy Te magad erősödsz meg, megkeresed, hogy miért zavar Téged ez, miért nem tudsz vele simán együtt élni egy vállrándítással? Mert ezt is lehet. Tehát MIÉRT keseríti ez meg a Te életedet? Ha megvan erre a válasz, akkor ezen kell dolgoznod, túllépned. Innen nézve ez Önismereti kérdés. Nálad.

2009. aug. 10. 16:05
 5/6 anonim ***** válasza:
57%
Nos cirka azt írtam le én is, amit az utolsó válaszoló írt, mielőtt a kislányom megkaparintotta volna az egeret és eltüntette a válaszomat :-/ Mivel nem sok kedvem van újra írni és teljesen egyetértek ezzel a válasszal, csak kiegészíteném annyival, hogy mivel azt írtad, szerinted még nem annyira súlyos a helyzet, csak azt ajánlhatom, hogy ha segíteni akarsz, minél előbb tedd, kérjétek szakember segítségét, mert ős is akkor tud inkább segíteni, ha még van min. Van egy csomó betegség, ami bár, ha súlyos is, valamiféle dacot, élni akarást, gyógyulni vágyást, küzdeni tudást vált ki a legtöbb emberből. A depresszió azért tud nagyon veszélyes lenni, mert pont ez a rész sérült, aki ebben szenved nem csak nem tud, de igazából nem is akar tenni a dologért, különösen, ha éppen a rosszabbik stádiumában van. Tud nagyon rosszra fordulni a helyzet, azt tanácsolom, ne várjátok meg!
2009. aug. 10. 16:21
 6/6 anonim ***** válasza:
először is tudni kéne mért ilyen. Aztán ha megvan csak azon kell változtatni. Régen nálunk is volt ilyen sőt még egymáson töltöttük ki a dühünket. Jól összevesztünk aztán rájöttünk hogy ez baromság. Inkább megbeszéljük mi bánt, vagy mondom neki hogy most hagyjon magamra kicsit, hogy magamba szálljak. Ez eddig működött.
2009. aug. 10. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!