Hogy viseljem el párom hangulatingadozásait?
Nem tudom mennyit vagytok együtt , de próbálj meg kedves figyelmes lenni vele.
Menjetek sétálni, szórakozni.
Hidd el nincs könnyű helyzetben a párod sem,neki talán nehezebb mint neked.Hiszen ő is őrlődik ettől.
Azért gondolom így mert a kérdést a párom is írhatta volna,mivel én is ilyen vagyok, de ő inkább elmegy itthonról minthogy beszélgetnénk.
A doki lehet átmeneti megoldás, de sokat nem segít....én próbáltam, de nem jött be.
összeköltöztünk már egy jó ideje..
Én is próbáltam egy ideig azt is, hogy elementem itthonról, de semmilyen taktika nem jött be.. így egyszerűen el kell fogadnom, hogy ő ilyen.. a baj csak az, hogy én rettentő optimista vagyok...
Csak meg kellene tudni, hogy mi okozza Nála ezeket, akkor lehet ellene tenni sikerrel. Az, hogy Te mit hiszel, vagy miben hiszel és miben nem, nem releváns a kérdés megoldásához. Valami vagy működik vagy nem, ez nem hit kérdése.
Ha nem szeretnél segíteni megoldani, sem megszüntetni nem akarod a párod problémáját, hanem csak elviselni, ahhoz minden jogod megvan; tiszteletre méltó, hogy nem akarsz beleavatkoznia a dolgaiba. (Bár ez pont az az eset, amikor ez a Te dolgod is, hiszen közvetlenül érint Téged.) Én biztosan a mögöttes okot keresném. Ez lehet lelki ok, vagy valami hiánybetegség is.
Ha az elviselést látod problémának, akkor erre az lehet a "megoldás", hogy Te magad erősödsz meg, megkeresed, hogy miért zavar Téged ez, miért nem tudsz vele simán együtt élni egy vállrándítással? Mert ezt is lehet. Tehát MIÉRT keseríti ez meg a Te életedet? Ha megvan erre a válasz, akkor ezen kell dolgoznod, túllépned. Innen nézve ez Önismereti kérdés. Nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!