Mit tegyek, hogyan tegyem tul magam rajta?
Ne hagyd, hogy bármi és bárki is akár csak egy pillanatra is elrontsa a kedvedet! Igazi csoda egy gyerek, főleg, ha a szülei szeretettel várják és akarták is az érkezését. Ügyesek vagytok, hogy sikerült munkát találnotok és ezzel az anyagi gondjaitok megoldásán is tudtok ügyködni. Az, hogy emellett még a szülőket is tudjátok támogatni, az még külön szuper dolog. Nem csodálom, ha emellett nem tudjátok még bevállalni egy önálló otthon megteremtését is.
Úgy gondolom, egyáltalán nem vagy még öreg, de, ha úgy döntöttetek, hogy most szeretnétek bevállalni a kistesót, akkor ez így a legjobb. Ehhez jogotok van és szerintem a nagyinak ebben a helyzetben illene alkalmazkodnia, nem jogos az az elvárás részéről, hogy az ő esetleges kényelmének megőrzése érdekében addig ne legyen gyerek, míg le nem rendeztétek a KÖZÖS adósságot. Részemről ez elég nagy önzésnek tűnik, biztos én is nehezen viselném el. Nem tudom, hogy ezt hogy kell, de próbáld meg mégis ezeket a megnyilvánulásokat figyelmen kívül hagyni, csak és kizárólag a Ti kis családotok békéjének érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!