Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogyan tegyem tul...

Mit tegyek, hogyan tegyem tul magam rajta?

Figyelt kérdés
a ferjemel negy eve vagyunk hazasok.van egy harom eves lanyunk,anyosomek hazaban lakunk veluk egyutt.amikor oszehazasodtunk tartottunk egy csaladi valalkozast mindanyian azzal foglalkoztunk.ez ido allatt megszuletet a lanyom es mindenki nagyon boldog volt.Be kellett hogy zarjunk mert nem mukodott ugy ahogy az kellett volna,es aposom is nagyon lebetegedett.ugy gondoltuk en es a parom hogy jobb ha mi keresunk magunknak munkat.igy is lett, van allando munkank most mi tartjuk el a szuloket (MEG AZ UZLETBOL MARADT ADOSSAGOT IS MI TISZTAZZUK) ezert egyszeruen nem birunk magunknak venni hazat mert ha nem fizetjuk ki akkor idovel rank szal at az adossag.a szuleinek meg nincs mibol megelni igy hat probalunk segiteni.nem is volt semmi gond amig nem kozoltuk hogy lessz megegy babank.a parom elott nem mutatja ki anyosom de elottem igen erzem hogy meg az elso gyeremekem is zavarja mert eleg csintalan es sokat hagoskodik.ez is azota hogy tudja lesz masik.de mi nem varhatjuk azt hogy mikor lesz jobb es tobb penzunk mert en nem erzem ugy hogy ket ev mulva vallalnak egy ujabb babat.29 eves vagyok es ugy erzem hogy most meg lehet de mar egy harom ev mulva nem.es ez elegge bant most meg kulonossen mivel erzekeny vagyok. nem tudom hogy hogyan tegyem tul magam ezen?
2009. aug. 10. 13:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Ne hagyd, hogy bármi és bárki is akár csak egy pillanatra is elrontsa a kedvedet! Igazi csoda egy gyerek, főleg, ha a szülei szeretettel várják és akarták is az érkezését. Ügyesek vagytok, hogy sikerült munkát találnotok és ezzel az anyagi gondjaitok megoldásán is tudtok ügyködni. Az, hogy emellett még a szülőket is tudjátok támogatni, az még külön szuper dolog. Nem csodálom, ha emellett nem tudjátok még bevállalni egy önálló otthon megteremtését is.

Úgy gondolom, egyáltalán nem vagy még öreg, de, ha úgy döntöttetek, hogy most szeretnétek bevállalni a kistesót, akkor ez így a legjobb. Ehhez jogotok van és szerintem a nagyinak ebben a helyzetben illene alkalmazkodnia, nem jogos az az elvárás részéről, hogy az ő esetleges kényelmének megőrzése érdekében addig ne legyen gyerek, míg le nem rendeztétek a KÖZÖS adósságot. Részemről ez elég nagy önzésnek tűnik, biztos én is nehezen viselném el. Nem tudom, hogy ezt hogy kell, de próbáld meg mégis ezeket a megnyilvánulásokat figyelmen kívül hagyni, csak és kizárólag a Ti kis családotok békéjének érdekében.

2009. aug. 10. 13:56
 2/2 A kérdező kommentje:
koszonom a batoritast jol esett. azt meg hozzatenem hogy az adossagot meg ok csinaltak de mi valaltuk at a kifizetest.mert ok nem birtak volna,es azt sem kertuk soha hogy menjenek el dolgozni hiszen mar nem fiatalok, kicsit szukosen jovunk ki de nem ehezunk nem fazunk es nem ugy van hogy a gyereknek nem futja amire kell, es en ugy ereztem hogy ideje magunkra is gondolni. csak roszul esett hogy ugy erzem csak en es a parom orulunk neki mindazok utan amit mi megtettunk ertuk- ertunk.
2009. aug. 10. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!