Zavar a rendetlenség, de nincs kedvem pakolni, mit tegyek? Itthon kitartóan "zaklatnak" ez miatt.
Figyelt kérdés
Nem vagyok nagyon rendetlen, de "tökéletes" rend sincs szinte sosem a szobámban. Anyukám megszokta a rendet, úgy lett nevelve, a nagyim (nagyon) szigorú volt ezen a téren. Úgy képzeljétek el, mint a katonaságban. De én nem vagyok annyira rendszerető, mint ők. A rendetlenségem abból áll, hogy pár ruha kinn van, a szekrényben csak akkor van rend ha minden héten kicsit átpakolom az összehajtva behajigált ruhákat, az íróasztalomon "kreatív" rendetlenség uralkodik. Néha benn marad egy-egy tányér úgy, hogy egy egész álló napig képes vagyok 100x elmenni mellette, anélkül, hogy felkeltené a vágyat bennem arra, hogy kivigyem és elmossam. De pl a könyvespolc rendezett, a por le van törölve stb. Azért mégis, látszik, hogy szeretem én is, ha rend van, csak tenni érte nehéz. Főleg, hogy szinte egész nap dolgozom, este van időm magamra, meg pakolni, de akkor meg kedvem nincs már, meg nem is mindig vagyok otthon este sem. Minden nap kellene egy kicsit rendezkedni, és nem jönne össze halomra a dolog. Hogy csináljak kedvet magamnak, ti hogy tartjátok fenn a rendet ha elfoglaltak vagytok?2012. okt. 27. 22:33
11/13 anonim válasza:
Én mindig azt mondom, a zseni átlátja a káoszt. Félreértés ne essék, nem mocsokban élek, csak ha szét van pakolva az asztalomon 6 könyv, a szobában meg itt ott néhány apróság széthagyva és kész. A saját szobámban én azt mondom, akit zavar, nem kell odanézni, én se járok be máshoz kritizálni.
12/13 anonim válasza:
nekem a leírtakból nem úgy tűnik, hogy rendetlen lennél :D
13/13 anonim válasza:
azért a tányért vidd ki, ha nem akarsz bogarakat meg ilyesmit, de a többi nem vészes szvsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!