Mit tegyek nem bírom ezt a retek családot?
ma 11:44
Nincs igazad, és végig se gondolod a kérdező helyzetét.
Hogyan menjen egyetemre ha a szülei már most sem támogatják??
Ha meg állami egyetemre megy akkor nem húzhat ki az országból csak úgy. Akkor vissza kell fizetnie az egyetemi költségeket. Kezdje az életét nagy adóssággal?? Mi a garancia hogy külföldön pont ő fog kelleni??
Amúgy meg? Az én szüleim ugyanilyenek voltak. Már 14 évesen el akartam szökni, mondtam is nekik, de megfenyegettek, hogyha leégetem őket a szökésemmel, utána úgy fognak bánni velem hogy bánni fogom hogy eszembe jutott a szökés gondolata. Én ezért elkezdtem tudatosan pénzt gyűjteni. Amikor kaptam pénzt, eldugtam. Amikor először ellopták a szüleim a kis pénzemet, mondván valamiből zabálnod is kell, akkor a pénzemet a legjobb barátnőm anyukájának adtam, hogy tegye el nekem. Onnantól kezdve hiába keresték. Nincs pénzem. Elfagyiztam stb. 18 éves koromra már diák munkát is vállaltam, így május 8-án a születésnapom azzal telt hogy összepakoltam pár személyes holmit, és beköltöztem egy kiadó szobába. Ki tudtam fizetni 2 hét kauciót és 1 hét szobadíjat. Nyugis környéken volt, és végre nem kellett a szüleimmel együtt élni. Sőt, sikeresen le is érettségiztem. Elmentem dolgozni, és jó pár évvel később elmentem egyetemre is.. Szóval aki nem csak nyafog, és buta tanácsokat ad, annak sikerülhet kitörnie.. Csak hát lépéseket kell tenni, és nem az országot a kormányt vagy a szomszéd Józsikát kell hibáztatni..
Ha a kérdező is elkezd spórolni, félre tesz minden pénzt, ha diákmunkát vállal, vagy bármilyen munkát amiből jön egy kis pénz, akkor lassan de összejön a tőke amivel elindulhat. Utána meg akár egyetem mellett is tud dolgozni, amiből a szobát, kaját tudja állni. Majd ha lesz párja akkor költözzön külön lakásba. Addig egy szoba is eléggé megfelelő ha tudja a szülei már nem lesznek ott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!