Mit tegyek nem bírom ezt a retek családot?
Hát őszinte részvétem! Nem csodálkozom, h el akarsz menni. Én 24 vagyok és nem tudnék megállni a saját lábamon... Foggalmam sincs, h mit lehetne tenni 18 évesen szakmával, de gyakorlat nélkül, pláne, ha még szakmája sincs... Na ha még nő is akkor nem tudom! Én ezt látom ebből az országból, utálok is itt élni...
Keress haverokat,. barátokat a neten szerezz addig barátokat, én is azon vagyok, h majd 1x protekcióval vagy anélkül bekerüljek valahová dolgozni akármilyen csöves hely is legyen az én vállalom csak el innen!
24/N
Hát sokat nem tudsz tenni,csak azt hogy spórolsz egy kis pénzt, és elköltözöl. Mondjuk elmész dolgozni, és félreteszel pénzt.
Más lehetőség nincsen. A szüleid már nem fognak megváltozni és ezt te is tudod.
" mennyi pénz kéne spórolnom?"
Annyit amiből kezdésnek ki tudsz fizetni 2 havi kauciót és 1 havi lakbért (vagy szobát) legalább 1 hónapra legyen kajád, ha esetleg még nem dolgoznál. Ha dolgozol akkor is legyen annyi pénz, mert költözéskor jó ha van tartalék pénzed.
Az én szüleim is ilyenek voltak,folyton marták egymást évekig.Amikor elegem lett belöle a szemükbe néztem,és a kőkemény igazságot mondtam nekik.Hogyha nem hagyják már abba akkor elhúzom innen,és mivel nincs miből éljek,azt mondtam nekik,hogy akkor K***A vagy mi leszek.Azóta elmentek együtt kettesbe nyaralni,és minden helyre jött.Most jobban szeretik egymást mint valaha
16/L
Ne haragudjatok hogy beleszólok, de épp tegnap néztünk faterral panellakást hogy mennyiért lenne eladó, és amilyen árakat láttunk, rögtön leesett hogy a Saját magam keresete nem lesz elég saját házra, építkezni meg iszonyat drága
Semerre nem érdemes menni a szülői háztól, mert úgyis bebukna a biznisz
Albérlet sz*rra nem elég, max hogy tanulóként legyen hol aludnod, de évekig élni nem lehet ott, családot sem érdemes tervezni
20/F
ma 21:16
Nagyon sokan élnek albérletben családostul és elég jól boldogulnak. Sok a40 év körüli kollégám van akik szintén albérletben élnek. Én is albérletben élek (igaz nem Magyarországon) de semmivel sem rosszabb albérletben élni, mint egy 20-30 évre terhelt hiteles házban ami szintén nem a tied.
Hidd el öregem, annyit épésszel úgyse lehet összekaparni, hogy te egymagad fenntarts a fejed fölé egy albérletet, meg mellette dolgozz, és hóvégéig kajálj is, ahhoz olyan nettó 150e kéne jó esetben, na most agyalj hogy milyen helyeken vágnak hozzád ennyit, amikor évek óta kertelés nélkül az ember pofájába vágják, hogy mi márpedig nettó 80e-t fizetünk azt ha nem tetszik lehet menni. Neked a jóformán semmi tapasztalattal bíró fejeddel mégis milyen helyre lenne esélyed?
Én azt mondom agyalj egy jó egyetemen onnan messze és koleszban hesszeld ki azt a pár évet, lehetőleg kint is piacképes szakra jelentkezz, és feküdj rá a németre azt húzz ebből a szarfészek országból akármilyen melóra ahogy összejön, csak el innen amint lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!