Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ez a csaj?

Normális ez a csaj?

Figyelt kérdés

Munkahelyen van egy csaj, aki mindenkibe bele akarja tukmálni a vallást, mert ő keresztény, és milyen előnyei vannak, mindig jár templomba, stb... Meg gyermekkora óta hisz Istenben...

Azért írtam ide, mert unokatestvérem nem tudja eldönteni, hogy hol keresztelje meg a kislányt, sima névadója legyen, vagy templomban történjen a dolog? Persze, a csaj egyből ugrott, hogy katolikus-katolikus! Pont az ellentéte egy hívő embernek pedig. Házasságban él, a férje kamionos, így amikor nincs otthon, elmegy inni, és pasizni. Mivel egyedül lakik, hordja haza a kocsmából a pasikat, és gondolom, nem közös istentisztelet folyik ott. Az egész falu tud a pasiügyeiről, hiszen szokta mesélni, mit csinálnak, de az anyját és a férjét úgy tudja manipulálni, hogy mindenki rossz, aki mást állít, mint a csaj... Ezek után egy ilyen ember, hogy érzi jogosnak azt, hogy szinte már zaklatja unokatesómat azzal, hogy a kislány katolikus legyen? Mintha lenne beleszólása... Szabályosan zaklatja, nem hagyja békén, állandóan erről papol neki, hogy milyen fontos lesz később az életében a vallás, stb...

2012. okt. 27. 06:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Vigyázzatok az ilyenekkel...

Nekem a nagy főiskolai barátnőm volt "nagy vallásos".

Aztán kiderült,hogy mindenbe és mindenkibe a gonoszt látja.

Elkezdte pár főiskolai tanárról mondani,hogy tudja,hogy ők a gonosz szolgái.Néztünk egy nagyot.

Akkor lett elegem amikor már nekem is elkezdett magyarázni,hogy elkell mennem ördögüzésre,meg megtérnem mert,hogy követ engem a gonosz és ha nem megyek el örökkre elveszek,meg megszerez magának.(Pedig teljesen normális életet élek,sokkal normálisabbat,mint ő).

Na ott lett elegem,elhatároztam,hogy erőszakos fanatista "hivő"-vel én többet nem állok szóba.

Ne engedjetek neki,mert később egyre erőszakosabb lesz.

Am nem a vallással van bajom,hanem ezzel az erőszakosságal,hogyha valaki mindenkire ráakarja erőltetni a saját hitét.

2012. okt. 27. 12:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Tipikus álszent, vizet prédikál, de bort iszik, ez nagyon jellegzetes katolikus tulajdonság...

A legnagyobb vallásosak a leggyarlóbb, legundorítóbb emberek.

2012. okt. 27. 13:10
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem inkább az a fura, hogy egyáltalán eszetekbe jutott megkeresztelni a picit. Ha nem vagytok katolikusok, akkor minek? Ez pont olyan, mint mikor azért házasodnak templomban, mert az "olyan szép". Teljesen felesleges. Aki vallásos, annál alap, hogy a saját vallása szerint házasodik, keresztel, temet stb., aki nem, annak meg minek. Mondja meg nővéred a csajnak, hogy ti nem vagytok vallásosak, kész.
2012. okt. 27. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!