Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Beszélnem kéne a...

Mit tegyek? Beszélnem kéne a feleségemmel?

Figyelt kérdés

Az utóbbi pár hónapban úgy érzem, hogy nem kell család. Van egy 5 és egy 2 éves fiunk de valahogy nincs kedvem hozzájuk. Foglalkozom velük és próbálom ezt nem kimutatni mert az milyen már, de nem gondolom komolyan az egészet úgy mint régen. Már csak azért csinálom mert muszáj. Kezdek belefáradni abba, hogy mindig jópofiznom kell közbe meg nem úgy gondolok semmit ahogy csinálom, a feleségem biztos megsértődne ha elmondanám neki, szó nélkül lelépni meg azért nem akarok. Pedig gondolkoztam rajta. Tudom, hülye vagyok. Szeretem őket még ha nem is úgy látszik de nincs türelmem az egészhez, nem tudom mi történt. Mit tegyek? Volt valaki hasonló helyzetben?

33/F

2012. okt. 26. 21:08
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Egyébként nem kell mindig jópofiznod, nem várható el egy embertől, hogy mindig jó kedve legyen.

Akik meg azt mondják, hogy "előre kellett volna gondolkozni", biztos azt hiszik, hogy gyerekvállalás előtt 1000%-ban el tudja képzelni valaki, hogy milyen lesz... én nem vagyok ennyire naiv, pedig nekem sincs még :D

2012. okt. 27. 15:12
 32/34 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=-m2TzUBFJpw

Hallgasd meg, nézd végig. Megéri!

2012. okt. 27. 16:14
 33/34 anonim ***** válasza:

Köszönöm 34.!

Megnéztem, megsirattam..

2012. okt. 27. 16:35
 34/34 anonim ***** válasza:
Mit szeretnél csinálni, mihez lenne kedved?
2012. okt. 27. 16:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!