Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális amit anyukám művel?

Normális amit anyukám művel?

Figyelt kérdés

Üdv, 14 éves fiú vagyok.Anyukámról lenne szó, elég furcsa "szokásai" vannak.Például soha nem pakolhatok össze a saját szobámban(!!).Egyszerűen ha leveszek egy könyvet, vagy bekapcsolom a tévét, egyből ott terem és igazgatja a dolgaimat.Egyszerűen rendmániás, de olyan fokon, hogy 5 percig nyomogatja, igazgatja az iskolai dolgaimat, és ha szólok neki, hogy én szeretnék összepakolni, vagy ilyesmi, akkor is kiabál...Egyszerűen azt érzem, hogy most mindent megcsinál helyettem, és ha felnőtt leszek, lusta leszek csinálni is valamit.Konkrétan már házimunkát akarok csinálni, de ha mondom neki hogy fel szeretnék porszívóni, azt sem engedi, mert hogy "Nemtudsz!".

Az is nagyon zavaró, hogy kb. 5-10 percenként "beront" a szobámba mint egy dámvad, megnézi miket csinálok stb...

Tudom, hogy 14 évesen ez nem kellene problémának lennie, de engem nagyon zavar, például fészbukon nem tudok normálisan beszélgetni valakivel, mert mindig elolvassa az üzeneteimet...

2012. okt. 26. 15:57
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Kösz a válaszokat.

9-es:Igen velünk él, és sokszor szokott veszekedni anyukámmal a szokásai miatt..

2012. okt. 26. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!