Nemetorszagban elek, de hazaszeretnek menni. Mit csinaljak? Lent.
Ne haragudj,de én a helyedben nem jönnék haza.Még csak 2 hónapja vagy kint,hagyj magadnak időt.Lehet,hogy hamarabb beilleszkednél mint gondolnád.
Itthon nagyon nehéz az élet,ezt leginkább apukád tudná neked elmesélni,hogy mennyire.A jövőd szempontjából inkább ez lenne előnyösebb és ebben a korban már a tervezést is el kellene kezdened.Én bármit megadnék azért,hogy kimehessek,de addig még legalább 2 évet várnom kell.
Azt tanácsolom,hogy hagyj időt magadnak,aztán ha tényleg nem jön be a dolog,beszélj a gyámüggyel és apukáddal.
én önszántamból jöttem Németországba és még így is nagyon nehezek voltak az első hónapok. Hiányzott a magyar szó, a családom, a barátok, az életem. De tudtam h ki kell bírnom, hisz én akartam ezt. Mára egyetemre járok, dolgozom, barátaim is lettek. Az otthoniak néha hiányoznak, de átértékeltem a fejemben a dolgokat, és élvezem h itt lehetek.
Melyik városban vagy?
Persze, sokan könnyen beszélnek, hogy biztos veled van a baj, mert hát külföld egy olyan szuper jó hely ehhez a csóró Magyarországhoz képest, hogy ott minden csupa boldogság és öröm...
Csakhogy az emberben létezik olyan, hogy honvágy. Én teljesen meg tudlak érteni kérdező, én valószínűleg összeomlanék, ha valaki ki akarna rángatni külföldre hónapokra, távol mindentől, amit, akit szeretek, pedig már felnőtt, 23 éves ember vagyok, nem 13.
Véleményem szerint téged elég rossz korban vittek ki, mindenképp beszélj anyukáddal, hogy haza akarsz menni. Ha tényleg neked akar jót, akkor meg fogja engedni, nincs értelme, hogy kint szenvedj emiatt. Mindenképp mondd el anyukádnak azt is, hogy szereted őt, és nem előle menekülsz, de értse meg, hogy nem érzed jól magad ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!