Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg anyunak hogy...

Hogy mondjam meg anyunak hogy itthon akarok maradni?

Figyelt kérdés

Jó lenne meghosszabbítani a szünetet 2 nappal:)

Meg ma is és holnap is írnak egy nagy dogát és jó lenne tudni hogy mi lesz benne

Ha megírták akkor megtudom kérdezni tőlük és nem kapok egyest.

Mit tegyek?

2012. okt. 25. 08:00
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Fontos a felelősségvállalás, meg minden hasonló, mégis jobban jársz ha nem mész be, megtudod mi volt benne és legközelebb megírod 5-ösre. Hááány dogát írtam meg így. Azért azt az anyagot amit egy nap alatt (6x45p) alatt leadnak, otthon kényelmesen 2 óra alatt megtanulja egy átlagosan tehetséges gyerek.

Ezt mond meg anyukádnak. Hogy tudod hol tartanak és itthon megtanulod ma és holnap, ki is kérdezheti, aztán írsz két 5-ös dogát. Minden héten nyilván nem lehet eljátszani de évente 4-5x belefér. Írja be az ellenőrződbe a "családi okok" vicces dumát :)

L21

2012. okt. 25. 15:54
 32/35 anonim ***** válasza:
0%
Ráadásul nem tudom nálatok hogy volt, de én emlékszem hogy hogy épül fel egy 45 perces óra. 10 perc alatt beírják a hiányzókat és későket, újabb 10 perc alatt kinyomozza a tanár hogy ki az az 5 ember akit nem jelentett a hetes pedig hiányzik, 15 percet fegyelmez, és a maradék 10 percben hangosan olvas a könyvből...
2012. okt. 25. 15:58
 33/35 anonim ***** válasza:

"Én azt kérdeztem hogy adagoljam be anyunak."

A te anyukád, honnan tudnánk ha te nem????

Az egyik anyuka hajthatatlan, a másiknak elég egy "anya lécci"... Ha te nem tudod ezt megbeszélni az anyukáddal, akkor szerinted idegenek ebben mit tudnak segíteni??

Amúgy meg majd lesz neked is 20 nap szabadságod egy évben...

2012. okt. 25. 16:15
 34/35 anonim ***** válasza:
58%

Basszus, ti sosem hiányoztatok a suliból??

Komolyan itt egyesek olyanok, mint akik nem voltak gyerekek.

Én felnőtt ember vagyok, nem is egy diplomám van, mégis baromságnak tartom, hogy már lassan alig van nyári szünet, és az őszi szünet előtt 2 napot még iskolába kell menni!

Én is kikérném szülői igazolással a gyerekemet, mert ehhez jogom van.

2012. okt. 25. 16:39
 35/35 anonim ***** válasza:
Hát kedves utolsó betegségen kívül én pl. soha nem hiányoztam a suliból! Furcsa ugye? Tudod van kötelesség is nem csak jog! A lányom most kezdte a gimit. Egyszer nem kérte, hogy itthon maradhasson! Mivel nagyon jó tanuló és látom, hogy készül az órákra én ajánlottam fel felsőben és most is a gimiben, hogy a szülői igazolást (ha nem használjuk le rosszullét, megfázás miatt) megbeszéljük és kiveheti. Soha nem élt vissza vele! Ő tudja mi a kötelessége!
2012. okt. 30. 12:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!