Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg anyunak hogy...

Hogy mondjam meg anyunak hogy itthon akarok maradni?

Figyelt kérdés

Jó lenne meghosszabbítani a szünetet 2 nappal:)

Meg ma is és holnap is írnak egy nagy dogát és jó lenne tudni hogy mi lesz benne

Ha megírták akkor megtudom kérdezni tőlük és nem kapok egyest.

Mit tegyek?

2012. okt. 25. 08:00
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Nekem annyi lógásom összejött (utáltam az osztályomat, ezért sokszor inkább nem mentem be) 3 évben is, hogy majdnem osztályozó vizsgát kellett tennem. Ennek ellenére mindig jó jegyeim voltak (nem egy nagy vasziszdasz megtanulni azt a 3 oldalt a könyvből, a tanár is csak ugyanazt mondja el), és 3 ember érettségizett kitűnőre az osztályból, az egyik én voltam:D Most meg az egyik legjobb egyetemre járok. Ennyit a bejárásról. Ha valaki hülye, akkor rohadhat bent egész nap, ha meg van esze, leül fél órára, és már tudja is az egészet.
2012. okt. 25. 09:30
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

A felnőtté válás folyamatának egyik legfontosabb lépése, hogy felelősséget vállaljunk a tetteinkért.

Ha jól értem még gyerek vagy: akkor az a feladatod, hogy bemenj a suliba és írd meg a 2 dogát. Ha egyest kapsz hát egyest kapsz.

És vállald érte a felelősséget: pl máskor tanulj többet. Ha megérted, hogy a doga (amit szeretnél jól megírni) nem akkor sikerül jól, ha a szünet még két napig tart, hanem akkor ha felkészülsz rá, akkor máris előrébb jársz a felnőttség felé, mert nem hárítod át a felelősséget.

2012. okt. 25. 09:43
 23/35 anonim ***** válasza:
24%

Nyugi kérdező én tudom mit érzel ne foglalkozz az okoskodó válaszokkal.:)

19/F

2012. okt. 25. 09:46
 24/35 A kérdező kommentje:

Jó mostmár nem érdekel mert itthon maradok :D

Nem értem hogy függ össze a kettő de oké :D

Egyébként jővőre érettségizem,17 leszek :D

A jegyeim jók,mindig is jók voltak, és a felnőttéválásra meg még ráérek szerintem ;)

2012. okt. 25. 09:49
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Én is lógtam régen egy csomót és nagy hülyeség volt,utólag már bánom.Kibírtam volna a suliban is.
2012. okt. 25. 11:12
 26/35 anonim ***** válasza:

Ha lógsz, azzal a családi pótlékot veszélyezteted...Két nap igazolatlannál már megy a jelzés a gyermekjóléti szolgálat, a jegyzői gyámhatóság felé.

Úgyhogy ez legyen egyszeri eset, ne szokj rá!

2012. okt. 25. 11:23
 27/35 anonim ***** válasza:

23: mi is voltunk iskolások, utána meg dolgozók, és tudjuk milyen az, amikor van egy évben 20 nap szabadságod.

Úgyhogy ezért nem tud sok embert - köztük engem sem -meghatni egy kis rinya, hogy jaj nem akarok suliba menni.

2012. okt. 25. 14:40
 28/35 A kérdező kommentje:

Jó de senki nem kérte hogy hasson meg.

Senki nem kért véleményt,arról hogy itthon maradjak-e ,mivel sok beleszólási jogotok nektek ebbe nincs.

Én azt kérdeztem hogy adagoljam be anyunak.Erre jött a sok kioktató, okoskodó ember.

Arról én nem tehetek hogy nektek csak 20 nap szabadságotok van...

2012. okt. 25. 15:03
 29/35 A kérdező kommentje:

Amúgy most voltam dokinál,és tényleg beteg vagyok.

Azt mondta,hogy granulált a torkom,és hőemelkedésem van.

Szóval innentől kezdve nem lógás...:)

köszipuszi

2012. okt. 25. 15:05
 30/35 anonim ***** válasza:
szegény ember :P :D
2012. okt. 25. 15:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!