Hogy mondjam meg anyunak hogy itthon akarok maradni?
Jó lenne meghosszabbítani a szünetet 2 nappal:)
Meg ma is és holnap is írnak egy nagy dogát és jó lenne tudni hogy mi lesz benne
Ha megírták akkor megtudom kérdezni tőlük és nem kapok egyest.
Mit tegyek?
A felnőtté válás folyamatának egyik legfontosabb lépése, hogy felelősséget vállaljunk a tetteinkért.
Ha jól értem még gyerek vagy: akkor az a feladatod, hogy bemenj a suliba és írd meg a 2 dogát. Ha egyest kapsz hát egyest kapsz.
És vállald érte a felelősséget: pl máskor tanulj többet. Ha megérted, hogy a doga (amit szeretnél jól megírni) nem akkor sikerül jól, ha a szünet még két napig tart, hanem akkor ha felkészülsz rá, akkor máris előrébb jársz a felnőttség felé, mert nem hárítod át a felelősséget.
Nyugi kérdező én tudom mit érzel ne foglalkozz az okoskodó válaszokkal.:)
19/F
Jó mostmár nem érdekel mert itthon maradok :D
Nem értem hogy függ össze a kettő de oké :D
Egyébként jővőre érettségizem,17 leszek :D
A jegyeim jók,mindig is jók voltak, és a felnőttéválásra meg még ráérek szerintem ;)
Ha lógsz, azzal a családi pótlékot veszélyezteted...Két nap igazolatlannál már megy a jelzés a gyermekjóléti szolgálat, a jegyzői gyámhatóság felé.
Úgyhogy ez legyen egyszeri eset, ne szokj rá!
23: mi is voltunk iskolások, utána meg dolgozók, és tudjuk milyen az, amikor van egy évben 20 nap szabadságod.
Úgyhogy ezért nem tud sok embert - köztük engem sem -meghatni egy kis rinya, hogy jaj nem akarok suliba menni.
Jó de senki nem kérte hogy hasson meg.
Senki nem kért véleményt,arról hogy itthon maradjak-e ,mivel sok beleszólási jogotok nektek ebbe nincs.
Én azt kérdeztem hogy adagoljam be anyunak.Erre jött a sok kioktató, okoskodó ember.
Arról én nem tehetek hogy nektek csak 20 nap szabadságotok van...
Amúgy most voltam dokinál,és tényleg beteg vagyok.
Azt mondta,hogy granulált a torkom,és hőemelkedésem van.
Szóval innentől kezdve nem lógás...:)
köszipuszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!