Hogy mondjam meg anyunak hogy itthon akarok maradni?
Jó lenne meghosszabbítani a szünetet 2 nappal:)
Meg ma is és holnap is írnak egy nagy dogát és jó lenne tudni hogy mi lesz benne
Ha megírták akkor megtudom kérdezni tőlük és nem kapok egyest.
Mit tegyek?
Képzeld 4,5 voltam félévkor :D
szóval nem egy hülye vagyok aki mindig lóg.
Ezért nem értem itt a sok bunkó válaszolót.
Nem tudom mért olyan rohadt nagy bűn 2 nappal meghosszabítani a szünetet,ráadásul még azt is megtudom kérdezni hogy mi volt a dogába.
Én nem hiszem azt el hogy akik itt válaszolnak azok soha azéletben nem lógtak......
Nem félévet akartam írni hanem évvégét...
bcs
Nem kell baromságot kérdezni, és akkor nem "bunkóskodnak"
Mégis aki nem ismer se téged, se anyukádat, mit válaszoljon arra, hogy hogy mondj el neki v.mit.
Marha okos lehetsz. De, mivel hülyének is kell lenni, nem lehet mindenki értelmiségi, dolgozni kell valakinek a gyárakba is, itt egy remek megoldás, amit a barom hugom szokott bevetni:
elmész dokihoz, hogy lázas vagy és folyik az orrod, fáj a füled, és kiír 2 napra. Ennyi. Jó mulatást!
"Anyu, nem készültem fel a dolgozatokra, nem akarok rossz jegyeket kapni, mert az átlag alapján osztályoznak.
Szeretnék itthon maradni két napot, hogy bepótoljam a lemaradásomat."
Én is szoktam néha..
nem haltam meg,és jó tanuló vagyok.( jó most beteg vok)
de amit én szoktam: Anyu (ezt előző nap este) nagy dolgozat lesz,és nem értem az anyagot,és így nem tudtam megtanulni,itthon maradhatok ma? nem akarok egyest kapni:'( és közbe szomorú bánatos arcom van :D és erre anyu: mondja nem nem nem ,de bele megy és kiköti.. DE HOLNAP TANULSZ RÁ ÉS MEGÍROD! tudom anyu szeretlek köszi.
ennyi :D néha megkérdem nagyjából mivolt benne,átnézem,és megírom min 3-ra :D
jó lett a válasz?:) köszönöm:D csak ne bunkózz le engem is. nem leszel gyári munkás ha 1-2 napot hiányzol.. meg nem leszel kukás se. nem halálos ez a 2 nap,csak legyen igazolásod:)
Pusz :D
16L
na kösziii:D
végre:)))
Anyuval megbeszéltem
Azt mondta hogy nincs ellene kifogása,mert bízik bennem
(:
Meg amúgyis elkell mennem egy csomó helyre.
Kórházba is kell mennem bepecsételtetni a tüdőszűrést,aztán utána a suliorvoshoz megmutatni neki.
Holnap meg egy rohadt nagy dogát írunk,és azt tudni akarom mi lesz benne
Lesz egy hetem rá felkészülni legalább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!