Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg anyunak hogy...

Hogy mondjam meg anyunak hogy itthon akarok maradni?

Figyelt kérdés

Jó lenne meghosszabbítani a szünetet 2 nappal:)

Meg ma is és holnap is írnak egy nagy dogát és jó lenne tudni hogy mi lesz benne

Ha megírták akkor megtudom kérdezni tőlük és nem kapok egyest.

Mit tegyek?

2012. okt. 25. 08:00
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
8 óra elmúlt. Mit keresel még otthon?
2012. okt. 25. 08:16
 12/35 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor mindig azt mondtam hogy: "Anya, ma doga lesz és semmit nem tudok, ráadásul a tanár is..." (a pont pont pontnál mindig mást mondtam, mindig kitaláltam oda valamit) Aztán bevágtam a szomorú kiskutya arcot. De már leszoktam róla, most már inkább tanulok, naponta legalább másfél órát (van amikor többet), és nagyon jó jegyeim vannak, kivéve matekból, az sose volt az erősségem. Azt tanácsolom hogy legközelebb tanulj és ne maradj otthon, hosszú távon az ilyen "nem tanultam dogára és nem akarok suliba menni" csak bajt okoznak, nekem elhiheted, tapasztalatból mondom. 15/L
2012. okt. 25. 08:22
 13/35 A kérdező kommentje:

Képzeld 4,5 voltam félévkor :D

szóval nem egy hülye vagyok aki mindig lóg.

Ezért nem értem itt a sok bunkó válaszolót.

Nem tudom mért olyan rohadt nagy bűn 2 nappal meghosszabítani a szünetet,ráadásul még azt is megtudom kérdezni hogy mi volt a dogába.

Én nem hiszem azt el hogy akik itt válaszolnak azok soha azéletben nem lógtak......

2012. okt. 25. 08:27
 14/35 anonim ***** válasza:
Én soha:-D Bár csak azért mert ha kilencig nem telefonáltak be a szülők hogy miért nem megyek, akkor a portás megkapta a hiányzó diákok névsorát és a szülők telefonszámát, és mindenkit felhívott. Szerintem egyszer-kétszer én is lógtam volna, van amikor besokall az ember a tanulástól, napi szinten ott ülni nyolctól háromig-négyig, utána a spec órák, majd menj haza és tanulj...kell a kikapcsolódás évente egyszer.
2012. okt. 25. 08:35
 15/35 A kérdező kommentje:

Nem félévet akartam írni hanem évvégét...

bcs

2012. okt. 25. 08:38
 16/35 anonim ***** válasza:
93%

Nem kell baromságot kérdezni, és akkor nem "bunkóskodnak"

Mégis aki nem ismer se téged, se anyukádat, mit válaszoljon arra, hogy hogy mondj el neki v.mit.

Marha okos lehetsz. De, mivel hülyének is kell lenni, nem lehet mindenki értelmiségi, dolgozni kell valakinek a gyárakba is, itt egy remek megoldás, amit a barom hugom szokott bevetni:

elmész dokihoz, hogy lázas vagy és folyik az orrod, fáj a füled, és kiír 2 napra. Ennyi. Jó mulatást!

2012. okt. 25. 08:39
 17/35 anonim ***** válasza:
94%

"Anyu, nem készültem fel a dolgozatokra, nem akarok rossz jegyeket kapni, mert az átlag alapján osztályoznak.

Szeretnék itthon maradni két napot, hogy bepótoljam a lemaradásomat."

2012. okt. 25. 09:01
 18/35 anonim ***** válasza:
31%

Én is szoktam néha..

nem haltam meg,és jó tanuló vagyok.( jó most beteg vok)

de amit én szoktam: Anyu (ezt előző nap este) nagy dolgozat lesz,és nem értem az anyagot,és így nem tudtam megtanulni,itthon maradhatok ma? nem akarok egyest kapni:'( és közbe szomorú bánatos arcom van :D és erre anyu: mondja nem nem nem ,de bele megy és kiköti.. DE HOLNAP TANULSZ RÁ ÉS MEGÍROD! tudom anyu szeretlek köszi.

ennyi :D néha megkérdem nagyjából mivolt benne,átnézem,és megírom min 3-ra :D

jó lett a válasz?:) köszönöm:D csak ne bunkózz le engem is. nem leszel gyári munkás ha 1-2 napot hiányzol.. meg nem leszel kukás se. nem halálos ez a 2 nap,csak legyen igazolásod:)

Pusz :D

16L

2012. okt. 25. 09:07
 19/35 A kérdező kommentje:

na kösziii:D

végre:)))

Anyuval megbeszéltem

Azt mondta hogy nincs ellene kifogása,mert bízik bennem

(:

2012. okt. 25. 09:08
 20/35 A kérdező kommentje:

Meg amúgyis elkell mennem egy csomó helyre.

Kórházba is kell mennem bepecsételtetni a tüdőszűrést,aztán utána a suliorvoshoz megmutatni neki.

Holnap meg egy rohadt nagy dogát írunk,és azt tudni akarom mi lesz benne

Lesz egy hetem rá felkészülni legalább

2012. okt. 25. 09:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!