Tényleg csak én vagyok a hibás?
Szerintem mikor két ember szerelmes lesz, teljesen normális hogy minél több időt akarnak együtt tölteni. Így lazul egy kicsit a barátnőkkel való kapcsolat is. Ezt a barátnők azért nem értik meg, mert nekik épp nincs pasijuk, de ha lenne ugyan így tennének ők is. Nekem is vannak ilyen tipikus szingli barátnőim, akik feszt a szabadságukat hangoztatják, nem tudnak egy normális kapcsolatot kialakítani, mert szerintük ez olyan ciki dolog, hogy ennyit vannak együtt a szerelmesek. Ja hozzátenném ők 30 év körüli nők, tehát nem éretlen kislányok.
Szerintem ne foglalkozz az ilyesmi negatív dolgokkal, keresd azok társaságát akik elfogadják, hogy neked kapcsolatod van és nem minden este érsz rá csajos estézni meg bulizni meg minden.
27/L
Hat en ezzel nem ertek teljsen egyet!
Az a helyzet,h en is igy voltam ezzel es egyre ritkabban mentem talalkozni a baratnokkel, elmaradtak a hivasaik, mig egyszercsak szakitott velem a baratom es egyedul maradtam. Jo lett volna osszeulni a csajokkal, de e tobbseguk ugy volt vele,h csak akkor kellenek nekem,amikor egyedul vagyok! Belegondoltam,h ez valoban igy van, mert egyebkent mig volt baratom inkabb vele toltottem az idot es elhanyagoltam a barataim. Vegul megbeszeltuk a csajokkal!
A lenyeg,h ezek utan es azt gondolom,h a baratok nagyon fontosak es meg kell talalni az egyesulyt es igenis idot szakitani rajuk, mert ha ne adj Isten egyedul maradsz,akkor ok lesznek azok,akik melled allnak!
"Egy igaz barátságnak az a jellemzője, hogy bármi történik is, az mit sem változik. A barátság és az a készség, hogy egymáson segítsünk, az élet hátralévő részére is megmarad."
Heinrich Harrer
Szerintem teljesen természetes,hogy a pároddal töltöd szívesebben az idődet.Hiszen szereted,gondolom majd idővel szeretnél családot alapítani VELE. Az igaz barátok mindig megmaradnak,nem irigykednek,nem undokok és támogatják a másikat,bármi is történjen.Főleg,hogy a párodnak most nagy szüksége van Rád. A barátnőidnek tisztában kellene lenniük a dolgokkal,és nem csak látszatra butasággal dobálózni.
Nekem van olyan Barátom akivel kb. 3éve nem találkoztam, és havonta 1x beszélünk telefonon. És mai napig a Barátomnak mondom, így nagy betűvel! Ő is családos, náluk már baba is van, így nem is jelent ez problémát a kapcsolatunkban. Egyszerűen más, valami fontosabb került előtérbe mindkettőnk életében, de ez nem azt jelenti, hogy elengedtük egymás kezét. Biztos vagyok benne, hogy ha most nem beszélnénk fél évig és utána felhívnám minden folytatódna ahol abbahagytuk! Az ilyen ember a Barát! Nem az aki nyekereg, hogy jaj neked van valakid nekem nincs, még te se foglalkozol velem, szegény én...
Ha igaz barátra nem lelünk szükségszerűen hamishoz kötődünk!
Ezt nem nagyon értem... mi van akkor, ha hetente kétszer 2-3 órát a barátnőiddel töltesz? Sztem ebből ne legyen baj! Nem bír ki nélküled néhány órát? Sziámi ikrek vagytok?
Neked semmi közöd ahhoz, h neki nincs haverja...attól neked még lehet barátnőd!
A heti néhány óra barátnőzés még nem elhanyagolás!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!