Gyerekkel megfogni a pasit. Bejött ez valaha akárkinek is?
Úgy értem ez a gyakran itt is előbukkanó eset játszódik le, amikor a nő "véletlenül" tabi mellett teherbe esik és az x-edik hónapig "nem veszi észre". Nem rég játszódott le a rokonságban is egy ilyen eset, persze a pasi azonnal kirakta, most meg a csaj mindenkinek sír, hogy egyedül maradt, állása, saját lakása nincs, eddig a pasi tartotta el. Állítólag a barátnői beszélték bele a fejébe, hogy játsza ezt el (érdekes mód mind szingli).
Valahogy nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen szitu valaha is jól elsülhetett, mégis azért ha nem is mindennapi sztori, elég gyakran hallani hasonlót. Miből gondolják az ilyen nők, hogy majd pont ők lesznek a kivételek?
Igen-igen, tudom, hogy lehet gumit húzni, ha valaki nem akar babázni, de ez a kérdés szempontjából szerintem lényegtelen.
A tisztánlátátás végett, nekem a csaj a rokonom, nem a pasi (unokatestvér, ha ez bármit is számít, a szülei pedig a keresztszüleim). Nem mondom, hogy büszke vagyok rá, de attól még letagadni sem fogom, bármennyire is "gratulálsz".
A történetből egyébként egy fontos dolgot kihagytam, miszerint nem volt épp a leghűségesebb párocska. Először a csajjal volt egy megcsalós eset, aztán pár hónapra rá a pasival.
Amúgy a csaj legújabb nagy ötlete, hogy így már nem is akarja bevállalni a gyereket, inkább örökbe adja.
Bár lehet, hgy tényleg ez eddig a legjobb húzása...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!