Karacsony?! De igy hogy?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldonteni, hogy a karacsonyt itt Angliaban toltsem vagy otthon... Igazsag szerint jo lenne otthon mivel anyum egyedul van es ez fontos lenne neki is meg nekem is. Masreszt szeretnek itt is lenni, mivel ez lenne az elso kozos karacsonyunk a parommal.... Azonban azt se tudom, hogy mehetnek haza, mivel jelenleg nem allok ugy, hogy repulojegyet megvehessem, de ha belegondolok h. anyum magaba lesz nagyon rosszul erzem magam... Tudom, hogy ez az en dontesem, de teljesen tanacstalan vagyok h. mit csinaljak... Ha valakinek lenne valami otlete azt megkoszonnem2012. okt. 22. 20:05
11/11 A kérdező kommentje:
Hat lehet ez lesz, mas lehetosegem sajna nincs :S Csak anyumnak nem tudom, hogy mondjam meg mivel o rettenetesen keszul arra, hogy otthon leszek vele :S
2012. okt. 22. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!