Karacsony?! De igy hogy?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldonteni, hogy a karacsonyt itt Angliaban toltsem vagy otthon... Igazsag szerint jo lenne otthon mivel anyum egyedul van es ez fontos lenne neki is meg nekem is. Masreszt szeretnek itt is lenni, mivel ez lenne az elso kozos karacsonyunk a parommal.... Azonban azt se tudom, hogy mehetnek haza, mivel jelenleg nem allok ugy, hogy repulojegyet megvehessem, de ha belegondolok h. anyum magaba lesz nagyon rosszul erzem magam... Tudom, hogy ez az en dontesem, de teljesen tanacstalan vagyok h. mit csinaljak... Ha valakinek lenne valami otlete azt megkoszonnem2012. okt. 22. 20:05
1/11 anonim válasza:
Hívd meg anyudat magatokhoz! Így a pároddal és anyuddal is lehetnél!
2/11 anonim válasza:
És ha anyukád menne ki? Neki is gondolom van valami bevétele meg ti is beleadtok és akkor ki tud hozzátok utazni.
3/11 anonim válasza:
Hivd meg anyukadat, ajanld fel neki, hogy az utazasanak felet te allod.
4/11 anonim válasza:
Én is Angliában élek, és az ilyen jellegű problémát már augusztusban lerendezem. Ha akkor nem tudok repülőjegyet venni hármunknak (mi hárman élünk kint) akkor 1 retúr jegyet veszek az anyósomnak, és ő jön ki.
Egy kicsit elkéstél a kérdéseddel, mert majdnem november lesz, és ilyenkor már piszok drágák a jegyek.
5/11 anonim válasza:
Szerintem is meg kellene hívnod.
6/11 A kérdező kommentje:
Szoba kerult ez is, de nem akarja otthagyni a hazat mert fel, hogy betornek vagyh. ha nem fut akkor szetfagy a vizcso... Sajnos senki nincs akit megkerhetne, hogy neha nezzen be es gondoskodjon a futesrol :S
Mindenesetre koszonom a valaszokat
2012. okt. 22. 20:15
7/11 A kérdező kommentje:
tudom h. nagyon dragak - nezelodtem mar az interneten - de sajnos csak par hete kezdtem el dolgozni igy nem tudtam hamarabb megrendelni a jegyet
2012. okt. 22. 20:17
8/11 anonim válasza:
ha csak pár hete kezdtél el dolgozni, az se biztos hogy kaptál volna szabit karácsonyra. A 3 hónapos próbaidőben nem szívesen adnak ki szabit, főleg hogy sok embert most az ünnepek miatt alkalmaznak. De ha leáll a cég akkor nem szóltam.
9/11 A kérdező kommentje:
Hat igen ez a masik dolog, hogy emiatt se tudnek hazamenni... De tenyleg nagyon rosszul erzem magam emiatt, hogy magara kell hagyjam anyum karacsonyra :S
2012. okt. 22. 20:26
10/11 anonim válasza:
Semmi pánik, az idei karácsonyt Angliában töltöd, közben természetesen többször is felhívod anyukádat, a következőt pdig otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!