Jobb egyedül, vagy elváltként, esetleg szingliként élni, mint egy rossz, vagy közepes házasságban?
azt mondják rossz a rosszal,de még rosszabb a rossz nélkül..
sztem van benn vmi.
Én elvált vagyok, de ahogyan mostanában mennek a dolgok, bármennyire is fáj, de úgy néz ki ne kell rendezkednem a manapság szinglinek nevezett életmódra, ami nem hiányzik, és semmi kedvem agglegénynek maradni, de úgy látszik ezt dobta a gép. Egyébként szerintem jobb egy párkapcsolatban élni, ahol megvan a kölcsönös tisztelet és bizalom.
Azok a hölgyek, akik pedig egyedül nevelik, két gyermeküket, küzdve a minden napi megélhetésért, azok előtt megemelem a kalapom.
Egyébként én nem lennék képes, más gyerekét nevelni.
Tehát a végszavam az, hogy nem jó egyedül.
Ugyan már, utolsó, rengeteg egyedülálló, párkapcsolatra vágyó nő rohangál a világban! Persze sokaknak közülük gyerekük is van, de ez is sülhet el jól! :)
Azon gondolkozok, hogy a párkapcsolat a nőknek vagy a férfiaknak előnyösebb-e. Lehet-e ilyen megkülönböztetést tenni, és ha igen, milyen alapon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!