Milyen egy olyan férfival együtt élni, aki sosem vagy ritkán iszik?
Gondolom mindig lehet rá számítani.
Én nem tudom milyen ez az érzés,azért kérdezem.
Az én férjem minden nap ittas és 1 napig sem tudja megállni ital nélkül.
Nem sajnáltatni akarom magam és nem várok tanácsokat,mert az én butaságom és a kényszer,ami miatt nem hagyom el.
Köszi előre is annak,aki érti a kérdést és válaszol rá! :-)
Egy 29 éves nő
Szia!
Jó együtt élni egy józan férfivel. A párom apja viszont alkoholista. El is vált tőle az anyósom. Volt náluk is minden, késsel kergetés, éjszaka pizsamában menekülés két gyerekkel stb... A párom megveti és gyűlöli emiatt az apját.
Addig menekülj még fiatal vagy, de ha mégis maradsz legalább gyreket ne szülj neki! Nem tedd ki ennek a leendő gyermeked, mert egy életre nyomot hagy benne!
Ne haragudj, de nem bírom megállni! Olyan fiatal vagy még, menj el, mert csak rosszabb lesz!
Az exem is minden nap ivott, nagyon agressziv volt olyankor. Amikor megkerte a kezem, akkor csak annyit kertem tole, hogy mondjon le az italrol. Az asztalra csapott, es azt mondta, hogy ne szoljak bele az eletebe!(ja! es jozan volt)
Ez az eset utan, eldontottem, hogy nem mehet ez igy tovabb. Lassan-lassan leepitettem, o mai napig azt hiszi, hogy o rugott ki :)), de nem is banom, orulok, hogy megszabadultam.
Azota van egy parom,aki nem iszik, nem dohanyzik, es mindig szamithatok ra! :)
32/N
Köszönöm nektek!
Minden válaszoló végtelenül aranyos volt! :-)
A 20.05-nek szeretném üzenni,hogy jól esne,ha meghallgatnál és előre is köszi!2 hét múlva lehet,hogy írok neked,mert addig távol leszek itthonról,internet nélkül és elmesélek mindent.
Szia,
szerintem, ha egy mód van rá menekülj. :(
Az Én párom nem iszik, de mégis türelmetlen, és akaratos.
Így is sokszor a lelépésen gondolkodom, a gyerek miatt. Féltem, hogy rajta csattan a harag.
Ha kiderülne, hogy szenvedélybeteg, egy percig sem maradnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!