Milyen egy olyan férfival együtt élni, aki sosem vagy ritkán iszik?
Gondolom mindig lehet rá számítani.
Én nem tudom milyen ez az érzés,azért kérdezem.
Az én férjem minden nap ittas és 1 napig sem tudja megállni ital nélkül.
Nem sajnáltatni akarom magam és nem várok tanácsokat,mert az én butaságom és a kényszer,ami miatt nem hagyom el.
Köszi előre is annak,aki érti a kérdést és válaszol rá! :-)
Egy 29 éves nő
Unalmas. Néha kell inni.:D
Az, hogy lehet-e számítani rá, egyáltalán nem az ivástól függ.
Antialkoholistán is lehet valaki megbízhatatlan.
Meg ezer dolog miatt lehet rossz egy férfival lenni, nem csak az ital. Ez csak egy a sok rosszból.
(Azért elhagyhatnád.:P)
az én párom nagyon ritkán iszik, de akkor mindig jót nevetek rajta, és ő is saját magán.
DE! nem élnék vele, ha rendszeresen inna. Főleg hogy gyerekek is vannak.
az álompasi:)
az én párom ritkán iszik már hála istennek, de ha igen, mindig agresszív, így rettegek, hogy mikor lesz újra probléma belőle:(
sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy:( ha kell, hogy valaki meghallgasson, írj nyugodtan!
Az én párom ritkán iszik.Igen,mindenben számíthatok rá,de szerintem sokan vannak akik nem isznak,és mégsem lehet rájuk számítani.Néha páromnál is megszalad a paci,és látszik rajta hogy kissé becsiccsentett,de sosem veszem zokon,hiszen nem dühöng,nem ordít,nem kötekszik,csak sokat beszél :))Nálunk nem okozott problémát az alkohol,sajnos ismerek olyat aki kibírhatatlan ilyenkor :(( Én azt mondom,hogy ha nem megy a család rovására,ha nem az eszét issza el,és a konyhapénzt,addig nem gond az ital.
Nálatok hogy van?
Az én párom ritkán iszik, de akkor igazi bohóc.
De az a helyzet, hogy ital ide vagy oda a férfi megbízhtatósága messze nem ezen múlik.
Nem tudom azt mondani, hogy az, hogy részegen megy haza nem a legrosszabb variáció, mert én meg azt az oldalt nem ismerem. Minden esetre nem lehet könnyű, mert sosem tudod milyen állapotban ér haza, nem -e hagyja vagy lopatja el a pénzét, személyes dolgait, vereti össze magát, stb..
Te tudod, hogy miért vagy vele.Senkinek nincs joga ezért elítélni vagy megszólni Téged. Keresztanyám ugyanebben a helyzetben van, mint Te, már 32 éve...
Mi nagy ritkán (havonta egyszer-kétszer) megiszunk egy pohár bort. Egyikünk sem volt soha részeg. Jó érzés, mert mindig számíthatok rá. Nem kell attól tartanom, hogy megver, nem szidalmaz, nem hányja össze a szobát, nem hoz szégyenbe mások előtt, nem pisil be az ágyba stb.
Az, hogy a te férjed alkoholista, nem a te butaságod. Az az ő gyengesége. De miért nem hagyhatod el, mi kényszerít arra, hogy vele maradj? Fiatal vagy még.
28/N
A volt pasim, ha ivott iszonyat agresszív volt. Mégsem akkor vert meg, mikor ivott, hanem mikor olyan kedve volt és szinte sosem számíthattam rá. Lázas betegen kizavart füvet nyírni. Mikor napokig vérzett az orrom azt mondta, ha összevérezem a törölközőt megeteti velem. a hónapok alatt keservesen összegyűjtött pénzemet kérdés nélkül elbulizta egy másik nővel....
Tehát hiába nem volt alkesz azt hiszem így sem volt írigylésre méltó a kapcsolatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!