Egy komoly kapcsolatban alap feltételnek számít a nő kezét megkérni?
"képtelen elköteleződni"
És?
Azért mert Te kinyilvánítod, hogy érdem az elköteleződési képesség, vagy kőbe véste valaki valahol, attól még nem mindenki értékrendjében érdem.
Nem azt mondtam, hogy gond. Csak nem kell az elköteleződni kész, komoly kapcsolatra vágyók szándékait lefikázni, mert Ti erre képtelenek vagytok. Ez a baj. Nem kell mondvacsinált indokokkal magyarázni, hanem bevallani, hogy "Igen, én nem akarok jobban elköteleződni a Párommal." Ez lenne az egyenes út.
24N
Másképp fogalmazok inkább. A házasság és elköteleződés között SZÁMODRA van összefüggés.
A Te világképedben az elköteleződést mutatja a házasság.
Aki meg nem akar házasodni, az vagy az elköteleződést nem akarja, vagy más (ezer féle) okból nem házasodik.
E második csoport miért állítaná akkor magáról amit most mondtál?
Nagyon okos vagy utolsó!
Még nem vagyok házas, és több dolgot értem el, mint gondolnád. :)
Én csak azt nem tartom helyesnek, hogy arra használják fel az emberek a más emberek értékrendjének lenézését, hogy a saját bizonytalanságukat leplezzék. Ez szerintem gáz.
Egyszerűen nem értem miért kell a vadházasságokat úgy hirdetni, mintha az lenne a normális. Oké, valaki így boldog, de ne nézzék le már azt, aki maradt a hagyományos értékrendnél és képes komolyra fűzni a kapcsolatát.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!