Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleseg annyira bizik...

A feleseg annyira bizik magaban nem tudom miert?

Figyelt kérdés

A hazasagommal nincs gomd viszont valami zavar.

A felesegem 34 eves csinos ket gyermekunk anyukaja.

Dolgozik es otthon is mindent megcsinal.

De ha a tv ben latjuk vagy valahogy szobakerul a megcsalas mindig azt mondja hogy o soha nem bocsjtana meg nekem.

Nincs masodik esely. Gyorsan talalna maganak jokepu jolszitualt ferjet maganak.

Nem akarom megcsalni. De nem esik jol azt hallani hogy az esetleges valasunk utan o gyorsan ferjhez menne.

2012. okt. 21. 19:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Biztos szomorú lenne más körülmények között. De mi a francért szomorkodjon valaki után aki megcsalta?? Gondolod, hogy érnél annyit, ha megcsalnád?? Mert én nem hiszem!
2012. okt. 21. 21:02
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Biztos szomorú lenne, ha mondjuk meghalnál... de ha megcsalod... hát én se sokáig szomorkodnék egy olyan pasi miatt, aki megalázott!
2012. okt. 21. 21:09
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is 34 éves vagyok, és jó ha 25-nek kinézek, pedig van gyerekem, nyugi pasit találna magának, miért is ne? Azért gondolj bele, hogy a válásotok oka az lenne, hogy megcsalnád, ez mennyivel kevésbé bántóbb mint az, hogy utána találna magának valakit?
2012. okt. 21. 22:47
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
19-es! 87? Az nem semmi, abban a korban már húsz másik nővel kell megküzdeni egy pasiért :D
2012. okt. 22. 01:25
 25/25 anonim ***** válasza:
93%

(19-es ez jó:))

Azért ez nem ilyen egyszerű. Talál,persze,persze. Azután olyanok is vannak itt a "jóképű-jólszituált" találatok közt, akiknek a gyereke itt sír utána a gyk-n: nevelőapám egy sz@rállat, mit tegyek?

Olyan ismerősöm van, aki elvált kicsit unalmas férjétől, majd két "jóképű-jólszituált " izgalmas férj után sírta el nekem, "nem tudtam, hogy milyen boldog voltam" - mert ezt utólag lehet megfogalmazni, sok keserű tapasztalat után, akkor úgy tűnt neki, unalmas..

Az igazság az, hogy nem lehet csak úgy "lecserélni" egy embert, akivel eggyé váltunk. Gondok maradnak,soha nem gyógyuló széttépett sebek.

"Fél lelkünk maradt, úgy összeforrtunk"- ahogy Goethe írja.

2012. okt. 22. 07:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!