A feleseg annyira bizik magaban nem tudom miert?
A hazasagommal nincs gomd viszont valami zavar.
A felesegem 34 eves csinos ket gyermekunk anyukaja.
Dolgozik es otthon is mindent megcsinal.
De ha a tv ben latjuk vagy valahogy szobakerul a megcsalas mindig azt mondja hogy o soha nem bocsjtana meg nekem.
Nincs masodik esely. Gyorsan talalna maganak jokepu jolszitualt ferjet maganak.
Nem akarom megcsalni. De nem esik jol azt hallani hogy az esetleges valasunk utan o gyorsan ferjhez menne.
(19-es ez jó:))
Azért ez nem ilyen egyszerű. Talál,persze,persze. Azután olyanok is vannak itt a "jóképű-jólszituált" találatok közt, akiknek a gyereke itt sír utána a gyk-n: nevelőapám egy sz@rállat, mit tegyek?
Olyan ismerősöm van, aki elvált kicsit unalmas férjétől, majd két "jóképű-jólszituált " izgalmas férj után sírta el nekem, "nem tudtam, hogy milyen boldog voltam" - mert ezt utólag lehet megfogalmazni, sok keserű tapasztalat után, akkor úgy tűnt neki, unalmas..
Az igazság az, hogy nem lehet csak úgy "lecserélni" egy embert, akivel eggyé váltunk. Gondok maradnak,soha nem gyógyuló széttépett sebek.
"Fél lelkünk maradt, úgy összeforrtunk"- ahogy Goethe írja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!