Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleseg annyira bizik...

A feleseg annyira bizik magaban nem tudom miert?

Figyelt kérdés

A hazasagommal nincs gomd viszont valami zavar.

A felesegem 34 eves csinos ket gyermekunk anyukaja.

Dolgozik es otthon is mindent megcsinal.

De ha a tv ben latjuk vagy valahogy szobakerul a megcsalas mindig azt mondja hogy o soha nem bocsjtana meg nekem.

Nincs masodik esely. Gyorsan talalna maganak jokepu jolszitualt ferjet maganak.

Nem akarom megcsalni. De nem esik jol azt hallani hogy az esetleges valasunk utan o gyorsan ferjhez menne.

2012. okt. 21. 19:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
76%

Első: "34 éves anyuka nem talál könnyen új férjet, sőt még pasit se, tartós kapcsolatra."

Dehogynem, főleg ha tényleg csinos. Nekem 40 évesen 2 gyerekkel is sikerült.

Kérdező: "De nem esik jol azt hallani hogy az esetleges valasunk utan o gyorsan ferjhez menne."

Neki meg gondolom nem jó arra gondolni, hogy te esetleg mással henteregsz.

2012. okt. 21. 19:30
 12/25 anonim ***** válasza:
56%

Kérdező, a 2-es válasznál a pont. Fogadd meg, nevelgessétek szépen a gyerkőcöket, gyorsan megnőnek. Adnak is elég valós problémát:))

De értem, mi van lelked mélyén a kérdésedből. A hűség.

Igen, intuitív pillanataiban az ember ilyen átfogóan látja meg a világot és benne magát. Mintha villám világítaná meg a tájat. Azután elmúlik, és maga sem érti, mi volt.

Igen, Petőfi gyönyörű verse jutott eszembe.

"Oh mondd: ha előbb halok el, tetemimre

Könnyezve borítasz-e szemfödelet?

S rábírhat-e majdan egy ifju szerelme,

Hogy elhagyod érte az én nevemet?"

[link]

2012. okt. 21. 19:30
 13/25 A kérdező kommentje:

A tv ben mennek musorok es mikor ezeket nezzuk szoba jon....

Nem viyatkozunk szinte soha. Jol megvagyunk.

Csak arra gondolok hogy ha tenyleg ilyen gyorsan tul lepne rajta rajtunk akkor nem is szeret igazan.

Es igen sirjon utanam.....

2012. okt. 21. 19:33
 14/25 anonim ***** válasza:
76%

jaaa, hogy te vígan kúrogatsz félre, és ő meg majd még sajnálja is saját magát... értem..

Gratulálok a hozzáállásodhoz.

szegény csaj.

Ha netán mégis megtörténik a fent leírt forgatókönyv, én erősen fogok neki drukkolni! Mert megérdemli.

2012. okt. 21. 19:35
 15/25 anonim ***** válasza:
61%
Nagyon fura, hogy hogy jut eszébe rátok vonatkoztatni a látottakat. Talán gyanakszik rád?
2012. okt. 21. 19:36
 16/25 anonim ***** válasza:
84%
Ostoba vagy. Van itt egy útelgá zó útelágazódás, ügyecsak, hogy megcsalod vagy nem. Ha megcsalod, akkor az fog történni, amit feleséged mondott, ügye ebben az esetben te vagy a nyomorék, aki megcsalta, tehát sajnálni nem tudom az esetleges jövőbeni énedet, meg van az, hogy nem csalod meg, és akkor viszont igen retardált vagy, hogy életed perceit arra pocsékolod, hogy retttttttenetes nagy f*szságokról hallucinálsz, te kis buta buta buta p*csa.
2012. okt. 21. 19:37
 17/25 A kérdező kommentje:

Ez csak elmelet. lattunk valamit, beszeltunk rola es nekem nem tetszett. nem akartam feszegetni mert nincs ertelme.

De ha szeretek valakit es vege lesz akkor szomoru vagyok miatta. Nem? Legalabb egy ideig.

Csinos kedves dolgos hazias szererem nem csalnam meg.

De rosszul esik hogy ilyen biztos magaban hogy igy eldontotte.

2012. okt. 21. 19:43
 18/25 anonim ***** válasza:
93%
Ja sírni kell utánad:)))na itt a baj.Tudod mindenki potolható...Az élet se válás, se özvegység esetén nem áll meg...
2012. okt. 21. 19:44
 19/25 anonim ***** válasza:
96%

De, biztos szomorú lenne. De attól még az önbecsülése megmaradna, és túllépne a szemétségeden, ami azért is lenne könnyű neki, mert elég nagy csalódás az ilyen.

Rosszul esik?? Neki is rosszul esne, ha megcsalnád. Kvittek lennétek.

2012. okt. 21. 19:47
 20/25 anonim ***** válasza:
92%
A ferjem 87 (!!!) eves nagymamaja ket hete kerult be otthonba. Ma mar hoztA ki megmutatni az uj pasijat.
2012. okt. 21. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!