Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apa kikészít! Mit csináljak?

Apa kikészít! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, h én egy 15 éves lány vagyok és apa elég szigorú velem. Mindenért szól, már mozdulni sem merek mellette. Ma pl. azon akadt ki, hogy vettem egy cosmopolitant....-.- Utána az következett, hogy minek használok púdert(alapozó helyett), teljesen tönkreteszi a bőrömet, meg,hogy egy férfi szemében ez röhejes. Örüljek,hogy a szempillaspirált megengedte! (mást nem is szoktam magamra kenni). Csak ,ezzel az a baj, hogy hiába mondja, h a fiúknak ez meg az nem tetszik, ha még barátom se lehet! :( Nagyon el vagyok keseredve, még azt sem engedi,hogy két füllyukam legyen :/ Bezzeg ,ha neki kell vmit megcsinálni akkor már "nagylány " vagyok, de ilyenkor mintha ezt elfelejtené. Hogyha meg elakarom mondani a véleményem csak felidegesedik, úgyhogy meg se tudok szólalni és 10 percen keresztül kell hallgatnom a hülyeségeit, mert nem mondhatom el az okot ezért félreértelmezi az egészet és azt hiszi, hogy neki van igaza. Én megőrülök komolyan!! HELP PLEASE!!! Ja púdert azért használok mert rengeteg apró anyajegyem van és egyre csak több és utálom őket... ://

2012. okt. 21. 18:42
 1/7 anonim ***** válasza:
42%

Később hálás leszel még neki azért, hogy nem hagyta, hogy rib@nc váljon a lányából... A Cosmopolitan egy drága újság, ami nem tinédzsereknek szól, bár jobb egy fokkal, mint a tömény hülyeséggel zelezsúfolt tinimagazinok.

Ha elmúltál 18, annyi lyukat furatsz a füledbe, ahányat akarsz, annyira kened ki magad, amennyi kence csak az arcodra fér, és fiúzni is bőven ráérsz még. Most talán még utálod az apró anyajegyeket/szeplőket, mert azt hiszed, hogy a szép bőr = a magazinokban szanaszét photoshoppolt egységes felület, holott ez akár a szexepiled is lehetne, ha fel mernéd vállalni, mert ez vagy te, akár tetszik, akár nem.

Miért akarnál valakivé lenni, aki nem vagy, miközben rengeteg belső értékkel rendelkezel, amiket nem használsz ki?

2012. okt. 21. 18:57
 2/7 anonim válasza:
90%
Tulajdonkeppen miert is utalod az anyajegyeket? Mert a cosmopolitan is ezt sugallja, hogy kend szarra magad? Apadnak ebben az esetben igaza van. Neked bejonne egy kifestett bohoc?
2012. okt. 21. 19:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem úgy látom, hogy rosszból csinálná, próbálj meg vele higgadtan beszélni erről. Hallgasd végig az ő véleményét, és utána próbáld meg a sajátodat megértetni vele.

Az egyetlen igazán fontos kérdés a sok közül, hogy nem engedi, hogy barátod legyen. Ez egy fontos része az érzelmi fejlődésnek, és ha nem minden héten más a barátod meg nem két nap "járás" után fekszetek le, akkor semmi rossz nincs benne. A többi dolog hidd el, hogy eléggé lényegtelen.

2012. okt. 21. 19:06
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, én nem akarok ribi lenni, jajj dehogy! Csak púdert és spirált használok... ez nem sok sztem. a fiúkról meg annyi ,hogy még nem jártam senkivel , mert arra gondolva ,hogy apáék mit szólnának, elutasítottam az "udvarlókat"... tudom, h úgyse engedné meg...
2012. okt. 21. 19:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Privátban kérdezte valaki, hogy naya nem áll ki mellettem? De néha nekem ad igazat, néha nem szól bele, néha meg még ellenem is van. Anyát mondjuk nagyon-nagyon szeretem, vele nagyon jól kijövök..- :)
2012. okt. 21. 19:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Ne legyél ebben annyira biztos.

Próbáld meg vele megbeszélni, csak higgadtan.

Egyébként meg ha viszonylag hamar bemutatod a fiút és a jegyeidben sincs változás, nem hiszem, hogy elleneznék.

2012. okt. 21. 19:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ma este megbeszéltük a dolgot. Asszem mostmár minden elrendezodott. megkértem, hogy kezeljen úgy mint egy 15 évest. Egész könnyen ment...
2012. okt. 21. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!