Jogos örökségből ki lehet valakit zárni?
Figyelt kérdés
Én pillanatnyilag ebben a helyzetben vagyok.
A nővérem saját elmondása szerint "elrendezte" hogy Ő örököljön mindent még nem tudom
hogy csinálta ez nem derült ki apám halála után nekem nem jutott semmi sem (bár nem is kellett semmi sem). Nem is fogok követelni semmit sem csak kíváncsi vagyok.(Nem áll szándékomban sem anyámmal sem a nővéremmel pereskedni)Én nem kaptam hagyatéki tárgyalásról sem papír a nővérem már kapott. A kérdésem az lenne hogy tudta ezt megcsinálni a szüleim lemondtak rólam életükben? Vagy eltartási szerződésről lehet szó? Mindez hogy amikor hitel van az ingatlanon?
2012. okt. 21. 13:54
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hozzászólását!
2012. okt. 21. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!