Mennyit van otthon a férjetek? Mennyit van a gyerekkel?
válságos időben... azért ilyet ne írj, hogy a munka nem olyan fontos...
dolgozzál te is és akkor ,talán több ideje, lazább munka beosztásra lesz lehetősége...
Reggel fel 7-tol este 7-ig dolgozik a ferjem, szerencsere hetvegen szabad. Amugy en is dolgozok, 12-24-el.
Fontos a csalad, de ha nem lenne munkank, akkor nem lenne penzunk sem. :(
Azért a munka nemcsak pénzkereset. A férjemnek és nekem is hivatás, amit nagyon szívesen csinálunk.
Amíg otthonvoltam, addig a hétvégék voltak az övé a gyerekekkel és ha néha korábban jött haza, akkor az estimese.
Amikor visszamentem dolgozni (először 6 órában, aztán amikor már felsősök voltak a gyerekek akkor teljes munkaidőben), onnan beosztottuk. Ha fáradtabb voltam, vagy időben hazaért akkor ő volt este a gyerekekkel.
Sajnálom az olyan embereket akiknek a munka csak szükséges rossz, mert pénzt kell keresni. Én örülök neki, hogy kielégíti az érdeklődésünket, hogy élvezzük a munkát.
egyből bántják a kérdezőt. nem értem miért kell ez. akkor ne válaszolj, ha nem tudsz, vagy nem vagy hasonló helyzetben!
A kérdezőnek: valószínűleg te kisgyerekkel vagy otthon, legalábbis a kérdésből ítélve. nálunk férjem két műszakban dolgozik, viszont utána jön haza egyből. a ház körüli munkákat persze elvégzi, és van olyan, hogy leül a gép elé, de szerintem ez normális. összességében minden nap játszik a gyerekkel, van, hogy ő viszi sétálni, igyekszem a fürdetésbe bevonni, bár egyedül nem szereti, kicsit fél tőle, nem is erőltetem neki. bármikor egyedül lehet hagyni a gyerkőccel /már az elejétől/ fogva, mert átpelenkázza, megeteti, ilyenek. Nem mondom, hogy egész hétvégén a gyerekkel van, de mindenképpen szán rá időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!