Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik jelenleg nem dolgoznak,...

Akik jelenleg nem dolgoznak, párotok tart el?

Figyelt kérdés
Arra irányul a kérdésem,hogy akit a párja tart el,nem neheztel rátok az anyósotok/anyósjelölt?
2012. okt. 20. 11:35
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Én hajnali 3 kor kelek hogy beérjek, te mikor? Ja hogy anyuci 10 körül készíti a gép mellé a kakaót pici fiának, aki sokkot kapott 1 hét gyári munkától. Grat
2012. okt. 22. 14:59
 22/33 anonim ***** válasza:
73%
Tudtam hogy te vagy a szuperman. Hajnali 3-kor kelsz, utazol 2 órát oda, ledolgozol 12 órát, haza 2 óra utazás, aztán kielégíted az asszonyt, a gyerekekkel tanulsz, otthon segítesz a házimunkában, majd alvás. Másnap ugyanez. Ja hogy te csak dolgozol, aztán le van tudva a munkád. Óh.. A gyerek azt se tudja, te ki a fene vagy, otthon semmit nem csinálsz csal eszel meg alszol.
2012. okt. 22. 16:52
 23/33 anonim ***** válasza:
9%
Te már csak tudod főnök az a lényeg :)
2012. okt. 22. 19:06
 24/33 anonim ***** válasza:
Nyomtam egy pacsit neked. Jóéjt. :)
2012. okt. 22. 20:27
 25/33 anonim ***** válasza:

Igen, most ő tart el, mondhatjuk így is.

Az anyukája nem neheztelt, mert nem is tudja. Ugyanis tartjuk vele a kapcsolatot, de nem olyan szorosan.

Fordított esetben viszont, amikor egy rövid ideig az én pénzemből éltünk, apám bizony neheztelt kicsit a barátomra. De csak én tudtam ezt, barátom nem.

2012. okt. 24. 09:05
 26/33 anonim ***** válasza:
Jelenleg nem dolgozom, nav-nál dolgoztam de szörnyű volt idegileg és anyagilag is! Dolgozd le a pünkösdöt legyél bent napi 16 órát stb én emellett főiskolára is járok nem bírtam. Albérletben laktuk a fizum ép, hogy elég volt az albérletre és a rezsire valamint a munkába járásra. Így úgy döntöttünk a szüleimmel és a párommal inkább pár hónapra ideköltözünk tudunk spórolni egy kicsit egy fizuból is. Időközben a suli mellett eltudtam végezni egy üzletvezetői tanfolyamot így december 1-től vállalkozást indítok be és el is költözünk pár héten belül. Anyósom megértő a vállalkozásban is támogat illetve az új lakás felújításában, pedig az elején döcögősen indult kettőnk dolga de sok beszélgetéssel mára már teljesen jó!
2012. okt. 24. 10:13
 27/33 anonim ***** válasza:

Én nyáron végeztem az egyetemmel, szeptemberben költöztünk külföldre, azóta munkát keresek. A párom tart el, neki van munkája. Remélem nekem is lesz mihamarabb. Addigis interneten adok el kézi készítésű cuccokat és nyelvtanfoylamra járok.

Az anyósom nem neheztel rám, egy tündéri nőszemély.

2012. okt. 24. 12:10
 28/33 anonim ***** válasza:
Lassan 3 éve nem dolgozok. Melót, a páromnak találtam, másodállást. Így, két állásból, csak el tud tartani. Úgy is, mindig az egyenjogúságról beszélnek. A nejemnek is megadtam a jogot, hogy eltarthat. Sajna, anyós már nincs.
2012. okt. 24. 12:31
 29/33 anonim ***** válasza:
Én 3 gyerekes anyukaként most gyeten vagyok itthon.A legkisebb nemrég kezdte az ovit.Hidegzuhanyként ért, hogy a volt munkahelyem nem tud visszavenni, mert annyira kevés melójuk van, hogy csődöt fontolgatnak.4. hónapja nézelődök a neten és helyi újságokban, be is adtam több helyre az önéletrajzom, de amint meghallják, hogy 3 gyerekem van, mintha replás lennék, pedig betegség esetén oda is írtam, hogy nagyszülő ápolná a gyereket.Anyósom inkább marasztalni próbál, mert ő is látja, hogy mennyire sok melóval jár 3 gyerekre mosni főzni, hozni vinni őket.Több múszakos munkát pont az óvoda iskola kezdés-zárás idő miatt nem tudok vállalni, de még azt is megoldanánk, hogy vagy reggel elviszi a párom őket, vagy délután hazahozza őket a nagypapa.Mégsem találok semmilyen munkalehetőséget a környékünkön.Rengeteg anyukával beszélgetek, akiknek csak 1 vagy 2 gyerekük van és már évek óta fizetik maguk után az egészségbiztosítási járulékot, mert nem találnak munkát.Náluk pl. nincs nagyszülő és egyiknek kamionos a férje, csak pár hetente jár haza, ezért senkire sem tudja a gyereket hagyni ha beteg, vagy csak elhozni az oviból.Én annyira kikészültem ezalatt a pár hónap alatt, hogy nem tudok visszamenni dolgozni, hogy depressziós lettem és gyógyszert szedek. :(
2012. okt. 24. 13:06
 30/33 anonim ***** válasza:
Utolsó: ha nem kérdezik, ne mondd meg, hogy gyereked van, semmi közük hozzá. Én még a karikagyűrűmet se hordtam interjúra meg semmi (a nevem se X-né mondjuk) hogy minél kevésbé jusson eszükbe a családi állapotom alapján ítélni. Szerintem próbáld te is azt, ha amúgy a munkaidő megfelel és tudnád a gyerekeket hozni vagy vinni mellette.
2012. okt. 24. 13:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!