Akik jelenleg nem dolgoznak, párotok tart el?
Figyelt kérdés
Arra irányul a kérdésem,hogy akit a párja tart el,nem neheztel rátok az anyósotok/anyósjelölt?2012. okt. 20. 11:35
21/33 anonim válasza:
Én hajnali 3 kor kelek hogy beérjek, te mikor? Ja hogy anyuci 10 körül készíti a gép mellé a kakaót pici fiának, aki sokkot kapott 1 hét gyári munkától. Grat
22/33 anonim válasza:
Tudtam hogy te vagy a szuperman. Hajnali 3-kor kelsz, utazol 2 órát oda, ledolgozol 12 órát, haza 2 óra utazás, aztán kielégíted az asszonyt, a gyerekekkel tanulsz, otthon segítesz a házimunkában, majd alvás. Másnap ugyanez. Ja hogy te csak dolgozol, aztán le van tudva a munkád. Óh.. A gyerek azt se tudja, te ki a fene vagy, otthon semmit nem csinálsz csal eszel meg alszol.
23/33 anonim válasza:
Te már csak tudod főnök az a lényeg :)
24/33 anonim válasza:
Nyomtam egy pacsit neked. Jóéjt. :)
25/33 anonim válasza:
Igen, most ő tart el, mondhatjuk így is.
Az anyukája nem neheztelt, mert nem is tudja. Ugyanis tartjuk vele a kapcsolatot, de nem olyan szorosan.
Fordított esetben viszont, amikor egy rövid ideig az én pénzemből éltünk, apám bizony neheztelt kicsit a barátomra. De csak én tudtam ezt, barátom nem.
26/33 anonim válasza:
Jelenleg nem dolgozom, nav-nál dolgoztam de szörnyű volt idegileg és anyagilag is! Dolgozd le a pünkösdöt legyél bent napi 16 órát stb én emellett főiskolára is járok nem bírtam. Albérletben laktuk a fizum ép, hogy elég volt az albérletre és a rezsire valamint a munkába járásra. Így úgy döntöttünk a szüleimmel és a párommal inkább pár hónapra ideköltözünk tudunk spórolni egy kicsit egy fizuból is. Időközben a suli mellett eltudtam végezni egy üzletvezetői tanfolyamot így december 1-től vállalkozást indítok be és el is költözünk pár héten belül. Anyósom megértő a vállalkozásban is támogat illetve az új lakás felújításában, pedig az elején döcögősen indult kettőnk dolga de sok beszélgetéssel mára már teljesen jó!
27/33 anonim válasza:
Én nyáron végeztem az egyetemmel, szeptemberben költöztünk külföldre, azóta munkát keresek. A párom tart el, neki van munkája. Remélem nekem is lesz mihamarabb. Addigis interneten adok el kézi készítésű cuccokat és nyelvtanfoylamra járok.
Az anyósom nem neheztel rám, egy tündéri nőszemély.
28/33 anonim válasza:
Lassan 3 éve nem dolgozok. Melót, a páromnak találtam, másodállást. Így, két állásból, csak el tud tartani. Úgy is, mindig az egyenjogúságról beszélnek. A nejemnek is megadtam a jogot, hogy eltarthat. Sajna, anyós már nincs.
29/33 anonim válasza:
Én 3 gyerekes anyukaként most gyeten vagyok itthon.A legkisebb nemrég kezdte az ovit.Hidegzuhanyként ért, hogy a volt munkahelyem nem tud visszavenni, mert annyira kevés melójuk van, hogy csődöt fontolgatnak.4. hónapja nézelődök a neten és helyi újságokban, be is adtam több helyre az önéletrajzom, de amint meghallják, hogy 3 gyerekem van, mintha replás lennék, pedig betegség esetén oda is írtam, hogy nagyszülő ápolná a gyereket.Anyósom inkább marasztalni próbál, mert ő is látja, hogy mennyire sok melóval jár 3 gyerekre mosni főzni, hozni vinni őket.Több múszakos munkát pont az óvoda iskola kezdés-zárás idő miatt nem tudok vállalni, de még azt is megoldanánk, hogy vagy reggel elviszi a párom őket, vagy délután hazahozza őket a nagypapa.Mégsem találok semmilyen munkalehetőséget a környékünkön.Rengeteg anyukával beszélgetek, akiknek csak 1 vagy 2 gyerekük van és már évek óta fizetik maguk után az egészségbiztosítási járulékot, mert nem találnak munkát.Náluk pl. nincs nagyszülő és egyiknek kamionos a férje, csak pár hetente jár haza, ezért senkire sem tudja a gyereket hagyni ha beteg, vagy csak elhozni az oviból.Én annyira kikészültem ezalatt a pár hónap alatt, hogy nem tudok visszamenni dolgozni, hogy depressziós lettem és gyógyszert szedek. :(
30/33 anonim válasza:
Utolsó: ha nem kérdezik, ne mondd meg, hogy gyereked van, semmi közük hozzá. Én még a karikagyűrűmet se hordtam interjúra meg semmi (a nevem se X-né mondjuk) hogy minél kevésbé jusson eszükbe a családi állapotom alapján ítélni. Szerintem próbáld te is azt, ha amúgy a munkaidő megfelel és tudnád a gyerekeket hozni vagy vinni mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!