Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik jelenleg nem dolgoznak,...

Akik jelenleg nem dolgoznak, párotok tart el?

Figyelt kérdés
Arra irányul a kérdésem,hogy akit a párja tart el,nem neheztel rátok az anyósotok/anyósjelölt?
2012. okt. 20. 11:35
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
87%
Nem, mert semmi köze a családunk anyagi dolgaihoz.
2012. okt. 20. 11:44
 2/33 anonim ***** válasza:
77%

Sajnos jelenleg nem dolgozom, a párom "tart" el.

Házasok vagyunk, így egyértelmű (legalábbis nálunk), hogy mindenben osztozunk a másikkal.

Olyan helyen élünk ahol nem nagyon van munka, anyós is jól tudja ezt, így NEM neheztel rám.

24/N

2012. okt. 20. 11:45
 3/33 A kérdező kommentje:
Én úgy érzem,hogy rám neheztel.Sokat segit nekünk a párom anyukája,de biztos,hogy nem nézi jó szemmel,hogy nem dolgozok.Sokszor próbál ebben is segiteni,de látja,hogy nincs munkalehetőség.
2012. okt. 20. 11:46
 4/33 A kérdező kommentje:

Mi együtt élünk,de nincs olyan,hogy enyém,tiéd.Dolgoztam,de most nem...

Hiába mondom a páromnak,ő azt sem bánná,ha nem fogok dolgozni..

2012. okt. 20. 11:47
 5/33 anonim ***** válasza:
72%
En sem dolgozom, engem is a parom tart el. De az anyosom soha eleteben nem dolgozott egy percet sem, egesz eleteben aposom tartotta el, igy nem neheztelhet ram. En dolgoztam es megszunt a munkahelyem.
2012. okt. 20. 11:49
 6/33 anonim ***** válasza:
52%
Én háztartásbeli vagyok, és az anyósom nem neheztel rám, mert ő is htb.
2012. okt. 20. 12:12
 7/33 anonim ***** válasza:
24%
Ha a parom mar tobb mint 1 eve nem dolgozik, akkor szovatennem neki. Mert aki akar dolgozni es keres, az talal.
2012. okt. 20. 12:49
 8/33 anonim ***** válasza:
100%

Én neheztelek rá, (én tartom el), mert én iszonyú keveset keresek, és nem élünk meg és ő meg válogat, hogy mit válal el. Főleg azért, mert így én egy percig se tudok kikapcsolni az állandó aggódás és az ő ,,nevelése" miatt.Apám is kissé neheztel, bár ő jogtalanul, hisz ő sem dolgozik.

23L

2012. okt. 20. 13:22
 9/33 anonim ***** válasza:
77%
ez nem attól függ hogy dolgozol-e vagy sem, ez anyós függő ha normális, nem neheztel, már ha mindent megteszel hogy találj melot.
2012. okt. 20. 15:11
 10/33 anonim ***** válasza:
91%
Igen, a párom tart el. Rendkívül rossz érzés. Az anyósom nem neheztel rám mert már meghalt.
2012. okt. 20. 17:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!