Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik jelenleg nem dolgoznak,...

Akik jelenleg nem dolgoznak, párotok tart el?

Figyelt kérdés
Arra irányul a kérdésem,hogy akit a párja tart el,nem neheztel rátok az anyósotok/anyósjelölt?
2012. okt. 20. 11:35
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Igen sajnos ő tart el, megélünk ha nem is luxusban, de igyekszem munkát találni minél hamarabb. Anyós szerencsére több ezer km-re vagy, úgyhogy ha neheztel is se tudunk róla :D
2012. okt. 20. 18:20
 12/33 anonim ***** válasza:
12%
A 7. jól mondja. Mindenhol van munkalehetőség, csak sokan lusták fél 4 kor felkelni és gyárakba dolgozni, vagy amikor szezonja van mezőgazdasági munkát elvállalni. Igen nagyon fárasztó és sokszor úgy érsz haza, hogy nem érzed a hátad stb, de akkor most szeretnél dolgozni vagy nem?! Ismerősi körömben is sok ilyen munkanélküli van, de amikor mondom neki hogy van egy ismerősöm munkahelyen (Jászplasztik) és az be tudná ajánlani, akkor rendszerint nemleges válasz jön, mivel lusta kora hajnalban felkelni, így marad ugye a panaszkodás hogy de sanyarú életem van stb.
2012. okt. 20. 18:59
 13/33 anonim ***** válasza:
74%

Az enyém neheztel mindenért, meg az egész család.

Az igazság az, hogy nem a férjem tart el, van saját pénzem, munkám, de már csak a "móka kedvéért" sem mondjuk meg.

Még anno az egész kezdetén ők elkönyvelték, hogy nekem nincs munkám, és eltartatom magam, merthogy megtudták, hogy tanultam, mivel két vizsgám közt ismertem meg véletlen a párom. Bár azt senki sem kérdezte meg, hogy levelezőn-e vagy nappalin vagy ilyesmi. Hát akkor hadd higgyék, hadd bosszantsa őket. A férjem nagyon bolond, mondta, hogy ha legközelebb megint ezzel jön az anyja, hogy miért nem dolgozok, hagyjon el, haszontalan vagyok, kihasználom stb. (messze laknak, szóval csak azt tudják, amit mi mondunk nekik) akkor majd megmondja, hogy azért, mert beveri a pofámat, ha kiteszem a lábam a lakásból nélküle. :D Úgy megnézném majd az arcát.

2012. okt. 20. 19:32
 14/33 A kérdező kommentje:

12-nek.

Akarok dolgozni,nem erröl van szó.Pàrom azt szeretnè,ha itt ebben a városban alakulna valami..Nem akarja,hogy utazgassak..segit ö is a keresèsben.

2012. okt. 21. 10:17
 15/33 anonim ***** válasza:

Oké sok sikert. Amúgy én is faluban lakom és nekem is ingázni kell.

Úgy látom előző válaszomban sokan magukra ismertek :)

2012. okt. 21. 11:09
 16/33 anonim ***** válasza:
23%
Igen csak tudod nem mindenki bírja a műszakolást. Ez a primitív embereknek való (pl Nokia gyár, tele volt drogossal és alkesszel, ott a nyolc általánost elvégzett már zseni). Én pl éjszaka nem tudok fent lenni. Viszont hajnali 4-5-kor simán felkelek.
2012. okt. 21. 11:50
 17/33 anonim ***** válasza:
40%
Akkor még is csak van munka, csak lenézed az ott dolgozókat :) Az meg hogy nem bírja a műszakolást egyenlő a lustasággal. Természetesen nem álom meló, de 1-2 évet ki lehet bírni ilyen helyen is még az ember valami jobbat talál.
2012. okt. 21. 12:42
 18/33 anonim ***** válasza:
88%

mikor nem dolgoztam, bevallom élveztem, h a párom eltart, én itthon háztartást vezetek, közben megtanultam főzni, jogsit szereztem :) ez az egyetem utolsó évében volt.

előtte dolgoztam részidős állásban, de egyik sem jött be annyira, h minden vágyam a munka legyen.

2 hónapja bekerültem egy nagyon komoly, normális munkahelyre, ahol végre úgy érzem van értelme annak, amit csinálok, pénzt keresek, a kollegák jó fejek, a főnökök sem szemétkedős fajták.

azóta megvetem a régi énemet, és már nem hagynám, hogy a párom gürizzen egész nap, én meg itthon herevere :) így is jut időm a háztartásra, rá, és szórakozásra is.

anyósjellegű képződmény sztem ingyenélő lusta dögnek tartott, de hidegen hagy a véleménye, elvégre nem az ő pénzéből éltem, a párom meg arra költ, amire neki jól esik. egyébként sem vagyok a szíve csücske, de ezen már túlléptem egy ideje. okot különösebben nem adtam rá, de ő a korábbi viselkedésével legalább adott egy jó okot arra, hogy ne láthassa a jövendőbeli unokáját heti pár óránál többre. :P

annyi azért hozzátartozik a történethez, hogy nekem van annyi passzív jövedelmem, ami a lakás költségeit fedezi, és nem albi, tehát lakbérre sem kellett költeni. a párom tkp. a kaját finanszírozta, ennél többet nem is vártam volna el.

2012. okt. 21. 23:55
 19/33 anonim ***** válasza:
94%

"Az meg hogy nem bírja a műszakolást egyenlő a lustasággal. "

Mondod te, aki 8-ra belötyög az irodába és kevergeti a kávéját egész nap. Mindig annak a legnagyobb a hangja, aki át sem élte a dolgokat.

2012. okt. 22. 07:21
 20/33 A kérdező kommentje:

Dolgoztam èn üzletben is,de csak 4 óràs meló volt,ahol nekem kellett pakolgatni,kasszàba nem engedtek -.-

aztàn dolgoztam egy cègnèl,2-3 hèt után elküldtek,mert nem tudtam 5 napon belül 10 terméket eladni telefonon.

2012. okt. 22. 11:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!