Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feladta az életet! Nézzük...

Feladta az életet! Nézzük végig a halálát?

Figyelt kérdés
Nagyapám alkoholista. Pár éve sok csalódás érte, a gyerekei, az élet, a természet. Az idegeit eléggé lestrapálták. Most szinte a halálán van, nem eszik, már inni sem tud annyit, ami nem kis szó, sose volt vékony, most elkezdett fogyni, fosik folyton, besárgult és nem akar orvoshoz menni. Mamám nem mer hozzá orvost hívni, mert szerinte ha nem akarja, akkor nem fogják ellátni, csak kifizettetik a kiszállást. A gyerekei nem erőltetik meg magukat, én nem tudom őket pótolni, közel sem, pedig nekem apám helyett volt apám. Időnként mintha felvidítanám, aztán vissza. Még látogatni sem tudom, mert messze élek. Egy hónapja voltam ott, akkor még nem volt ilyen gázos a helyzet, próbáltam a lelkére beszélni, hiába... Mamám mondja mindig telefonban, hogy egyre rosszabb... Már egy éve mondogatja, hogy meg akar dögleni, csak fél, és így oldja meg. Ezt komolyan végig kell néznünk? Eddig nem akartam elhinni, hiszen bőven nem olyan öreg még, hatvanas éveiben jár... Mi legyen? :(
2012. okt. 19. 22:30
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Orvost kell hívni, mielőtt késő nem lesz! Nem fognak kifizettetni semmit! A "besárgulás" feltehetőleg valamilyen májbetegségre utal. Nem akarlak megijeszteni, de volt pár alkesszel dolgom és az a tapasztalatom, hogy a "besárgulás" után már nem sok van hátra.
2012. okt. 20. 03:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Orvost kell hozzá hívni..

Előbb-utóbb szüksége lesz orvosi ellátásra..Ha besárgul, a mája lehet a gond..Májzsugornál (azt írtad, ivós) bizony kell a gyógyszer, fájdalomcsillapító..

2012. okt. 20. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!