Az emberek miért hazudnak maguknak?
Van egy ismerősöm, mióta gyerekük van, sajnos kerülöm őket, mert a kötelező "ugye milyen aranyos?" "hát, nem gyönyörű?" kérdésekre csak bántó választ tudnék adni. Borzalmas rút gyermekük született, ami az idő múlásával csak egyre rosszabb lesz.
A gyereket csak kis patkánynak hívjuk magunk között az ismerősökkel.
Valószínűleg az apjára ütött a kölyök, ő még felnőttkorában is hányinger maradt.
A kedves szülők nem látják, hogy a gyerekük csúnya??
Miért kell ezt kiemelni? 5 éve porosodik ez a jó kis provokáló kérdés a sarokban,és gondoltad előveszed? Engedd meg,hogy gratuláljak.
Lehet,hogy a gyerek nem szép,de a rosszindulat százszor rútabbá tesz valakit,mint az előnytelen arcvonások.:)
Hát neked is van egy lelki világod,hogy egy gyereket patkánynak hívsz,mert nem szép....lehet külsőre nem szép,de remélem nem lesz olyan hígagyú,mint ti. Én is láttam már nem formás,csúnyácska gyereket de eszembe nem jutna ilyen gusztustalanul beszélni egy gyerekről..
Gratulálok ehhez a hatalmas intelligencia hányadoshoz és kedvességhez,amivel rendelkeztek 🙄👍
Nem szép dolog patkánynak hívni egy gyereket, legyen az akármilyen csúnya.
Mert csúnya gyerekek vannak, ez tény, és a szülők szerintem nem minden esetben veszik ezt észre.
Én is ismertem csúnya gyereket. Még baba volt amikor gyakrabban láttuk az utcán. Nevettük rajta, amit azóta is bánok, mert kiderült hogy súlyos szellemi fogyatékos az azóta már kb 10 éves kisfiú. Nagyon megbántam hogy viccelődtünk rajta.
Akármilyen gyereket szül valaki, legyen az csúnya, szép, vékony kövér, szőke vagy barna, ha a szülei szeretik akkor szépnek látják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!