Hogy tudnám megkedveltetni magam a párom lányával?
Figyelt kérdés
A menyasszonyom előző házasságának miattam lett vége. Szégyen, vagy nem, egymásba szerettünk, ennyi. Kedvesemnek van egy tizenhat éves lánya, vele érthető módon nagyon rossz a kapcsolatunk. Az apja pártján áll, így édesanyjával is megromlott a viszonya. A felügyeleti jogot mi kaptuk, mert az apának nincs állandó jövedelme és alkoholproblémái is vannak, de a lány minden szabadidejét vele tölti. Velem úgy beszél, mint a kutyával és bár tudom, hogy nagyon nehéz most neki, engem is kezdenek idegesíteni a szúrós megjegyzései, de nem szólhatok rá, az anyja pedig már egyáltalán nem tudja kezelni. Nagyon okos kislány, az egyik legjobb tanuló az iskolában, tanulmányi versenyekre jár több tantárgyból és többgyire kimagasló eredményekkel tér vissza. Legutóbb is megyei földrazjversenyt nyert. Nem vagyok az apja, de komolyan büszke vagyok rá és szeretnék egy emberi kapcsolatot kiépíteni vele, de ehez két ember kell...2012. okt. 19. 07:16
21/21 A kérdező kommentje:
Megfogadtam a 3. válasoló tanácsát. Bár ne tettem volna...
Odajött hozzám a kislány és közölte, hogy jövő hónapban lesz egy sítábor, ahova szeretne elmenni. Kérdeztem, hogy mennyi kell, erre ő azt válaszolta, hogy semennyi, mert ha tőlem kell "kuncsorognia", akkor inkább itthon marad. Én nem ezt akartam, megérdemelné, ezt a kirándulást, nem szeretnném, ha miattam maradna le egy ilyen élményről.
2012. nov. 8. 09:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!