Ez nem igaz. De az igaz, hogy ahogyan bánsz a környezeteddel az emberekkel, amit teszel azt kétszeresen visszakapod.
2012. okt. 18. 20:16
4/17 anonim válasza:
Ez így nem igaz, de az hogy minden tettedért fizetni kell az bizony igaz...
Előbb vagy utóbb a sors mindenért revansot vesz.
2012. okt. 18. 20:18
5/17 anonim válasza:
Mese. Akinek luxus gyerekkora volt annak vannak alapjai. Pl. szülők fizetik a nyelvvizsgát, a ruhákat, az utazásokat, a különórákat, a jogsit, az egyetemet, a kocsit, a házat, és azért így mindjárt másabb elkezdeni az életet, arról ne is beszéljünk, hogy ha benyomják a gyereket valami lájtos, de jól fizető munkahelyre. Aki meg egész gyerekkorában nélkülözött, annak "alapvető" dolgok is csak jóval később vagy soha nem adatnak meg, és vagy 50 éven át összeküzdi magának ami másnak 10 évesen az ölébe csöppent (aztán már gyerek sem lehet) vagy "általános" korban vállal családot és csöbörből-vödörbe esnek.
2012. okt. 18. 20:22
6/17 anonim válasza:
Szerintem nem igaz. Rengeteg olyan látok, akinek szinte csak rossz jut. Meg hát az ilyet kilóra mérni sem lehet, és azt sem tudom, milyen jó dolog és milyen rossz dolog állítható egyenes arányba egymással. Sztem a legtöbbünknek vannak jobb és rosszabb periódusai, de nem hiszem, hogy ezek mindig kiegyenlítenék egymást.
2012. okt. 18. 20:41
7/17 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy ugyanannyi. Jóból, rosszból egyenlően részesül mindenki. A kérdés az, hogy mi a jó és mi a rossz. A következő kérdés pedig az, hogy kinek mit jelent a jó és mit a rossz. Ez ugye egyénileg változó. Élhet valaki stabil anyagi háttérrel mégis vannak nyűgjei. Érdekes módon a falunkban praktizáló magánpszichológus rendelője előtt a legdrágább luxusverdákat látni, no a másik falu természetgyógyásza sem panaszkodhat, mert ott is egymásnak adják a kilincset a közeli nagyváros módosabb betegei. Tehát nem lehet mindig irigykedni a gazdagokra és talán nem mindig kell lenézni a szegény embert, mert lehet, hogy pénzből kevesebb jut neki, viszont boldogságból több. Minden jót nektek!
2012. okt. 18. 20:59
8/17 anonim válasza:
Azt nem tudom, nem éltem még hozzá eleget, hogy ez számomra kiderüljön.
De hogy a fagyi visszanyal az biztos...
2012. okt. 18. 21:00
9/17 anonim válasza:
annyi jót kaptam eddigi életemben, pedig nem érzem, hogy annyira megérdemeltem volna.
persze sosem vagyok direkt szemét senkivel, mi több, mindenkihez kedvesen állok, de ez még nem indokolja azt, hogy ilyen szerencsés legyek. jó gyerekkorom volt, most sincsenek anyagi gondjaim, szerető párom van, szép lakásunk.
már előre félek, hogy ennyi jó után mikor kapom majd a feketelevest...
2012. okt. 18. 21:11
10/17 anonim válasza:
akinek pl meghalnak a gyerekei, ettől becsavarodik és elmegyógyintézetbe kerül annak vajon még mi jó jöhet az életben ami kárpótolja őt ezekért???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!