A 4 éves lányunk egyszer meglátott minket együttlét közben és azóta ha az apjával kettesben vagyunk, folyton hisztizik, ez normális?
Figyelt kérdés
Olyan gyerek, aki minden pillanatban a közelünkben akar lenni és sajnos nyár végén egyik este is ez történt, mikor mi azt hittük, hogy már alszik késő este, ő "leskelődött" utánunk, nagyon kellemetlen volt, azonnal visszavittem aludni és próbáltam elterelni a figyelmét (felújítottuk a lakást és nem volt még visszatéve az ajtó, csak függöny). Azóta, mikor az apjával kettesben vagyunk a szobában, folyton be akar jönni és hisztizik, meg sír. Ez ellen mit lehet tenni? Valaki volt már hasonló helyzetben?2012. okt. 17. 20:01
21/32 anonim válasza:
utolsónak nagyon igaza van Ödipusz konfliktusnak nevezik . Pont a 3 tól 6 éves korszakig tart ez az időszak, tudatalatt de vonzódni kezd az apjához, az anyjára meg féltékeny
22/32 anonim válasza:
Utolsónak igaza van.Ödipusz konfliktusnak nevezik.
24/32 anonim válasza:
Az en legkisebb lanyom is negy eves lehet vele mindenrol beszelni Hozzd szoba a dolgot es mond el neki igy szeretik a felnottek egymast ha apa es anya lesznek ennyi.
Lehet meg fog meg valamit kerdezni valaszolsz ra a sajat szintjen.Hangoztasd apa nagyon szereti anyat es ot is ez fontos De a felnottek neha ketten vannak es akkor igy szeretik egymast
Meg tudod vele beszelni nyugi van benne egy nagy adag feltekenyseg is ha mi osszebujunk a lanyunk azonnal felsikit ,,en is, akkor ot is magunkhoz oleljuk es elmondjuk neki milyen jo igy eggyutt egy igazi csaladi oleles.
25/32 anonim válasza:
Ad1: Ödipusz-KOMPLEXUS, nem konfliktus.
Ad2: az a fiúknál van...Lányoknál Elektra-komplexusnak hívják.
26/32 anonim válasza:
Mennyit látott meg a "dologból"? Mert ez se mindegy. Ha csak ölelkeztetek, akkor nem kéne így viselkednie, ha esetleg a közepén toppant be, akkor az tényleg kicsit gázabb.
27/32 A kérdező kommentje:
A közepén sajnos:( Tehát ez egész nagyon kellemetlen volt.
2012. okt. 18. 12:59
28/32 anonim válasza:
Sikerült vele beszélni? Ne halogassátok, egyre rosszabb lesz. Egyszer fel is kell majd világosítanotok, tekintsétek ezt gyakorlásnak arra a beszélgetésre:D
29/32 anonim válasza:
Szerintem féltékeny . Amoikor 8 éves voltam , benéztem anyám szobájába a kulcsjukon , mert gyanús volt . Megláttam amint a nevelő apámmal b...ott. Szar érzés volt . Ha én lennék ennyi idős , azt hiszem én is ugyanezt csinálnám
30/32 anonim válasza:
sikerült megoldani a problémát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!