A családban született kisbaba, küldtem ajándékot, hülyének vagyok tekintve?
A férjem tesvérével nem vagyunk szuper jóban, megszületett a baba és mivel 700km távolságban élünk és nem hívtak meg, úgy döntöttem, ajándékot küldünk, jelzem értékesebbet, mint amit ők küldtek az én gyerekem születése után 6 hónappal, mert épp akkor látogattak haza. Amúgy sem hívtak és nem láttam illőnek, hogy családostul bevonuljak 2 napra, az meg nem buli, hogy hajnalban megyünk, 2 óra látogatás után meg este késő induljunk haza. Eldöntöttük a férjemmel, hogy nem megyünk, de küldünk ajándékot. Mivel valakinek volt útja arra, elvitte. Sem egy sms, sem egy mail, sem visszajelzés attól a személytől aki elvitte az ajándékot. Ennek már majd egy hete.
Nagyon bánt.
Engem egész terhesség, szülés, gyerekégy alatt fel nem hívott, egy smst nem küldött, úgy éreztem nem tartozom semmivel, de meggondolta magam, hiba volt?
A mi családunkban az a szokás, hogy legalább telefonon felhívunk mindenkit, hogy gyerekünk lesz és ugyanezt megtesszük a gyerek születése után is.
Ha jól értelmeztem a kérdező mondandóját, itt egyik sem történt meg, ennek ellenére ő ajándékot legalább küldött, habár illem szerint természetesen fel kellett volna hívnia és így gratulálnia neki, de mivel a másik oldalról sem történt meg a kezdeményezés, a kérdező viselkedésében semmi kivetnivalót nem találok.
Természetesen felhívta a férjm őket többször is, sms küldés is volt, amikor még korházban volt, nem maradt el, tudom mi illik és ha nem is én, de a férjem megtette mindannyiunk nevében.
Nagyon felháborít, hogy azt hiszitek, én ayósomnak kiemeltem az ajándék értékét, nem tudom, honnan gondoljátok ezt, erről szó sem volt. Én nektek emeltem ezt ki, mivel tőlük kaptunk egy odanemillő könyvcsomagot, és a legolcsóbb pelusból kettes méretet egy 6 hónapos gyereknek. Kb olyan volt, mintha esküvőre egy parfűmöt viszel, semmi köze a dolgokhoz. Nem akarok kérkedni én mit küldtem de a kiváncsiak kedvéért elmondom. Mivel láttam fotókon, hogy pamperst használnak, egy dobozzat küldtem 99 darabost egy rugdlaózót egy popsikrémet amit úgyszintén fotón láttam, amilyet hazsnálnak és télre sapkát, anyukának bonbont.
Nagyon bánt a dolog!
Aki azt írja hogy illet volna meglátogatni, mesélje már el, hogy lett volna a kivitelezés!
Nem értem, miért kell ehhez meghívó? Én biztosan nem küldenék, akit érdekel a gyermekem, eljön és megnézi, max. előtte felhív, hogy mikor jöhet.
Ha nem jön, akkor elkönyvelem, hogy k*ra sz*rik a gyerekünkre és kb. hasonlóan fogok érezni iránt én is. Nem lehet, hogy nálatok is ez áll fenn? Úgy értem, oda-vissza, mert ő is tojt rád és a gyerekdre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!