Miért van az, hogy a most 18 évesek sokkal felnőttesebbek, mint a 15 évvel ezelőttiek?
Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 18:03
1/10 anonim válasza:
Kinézetre, lehet hogy felnőttesebbek, de agyilag hidd el, hogy nem... :D
2/10 anonim válasza:
Háát... Ez nem biztos, hogy így van :)
3/10 anonim válasza:
Azért ez nagyon nem így van, ahogy az első mondja. Én pl. 18 éves vagyok és fiú, és roppant komoly természetem van, nem vagyok benne a gyerekes baromságokban, mint a sok korombéli.
4/10 anonim válasza:
Szerintem meg pont nem igaz ez. A mostani 18 évesek többsége- tisztelet a kivételnek- sokkal gyerekesebbek kinézetre és szellemi szinten is.
5/10 anonim válasza:
Van aki gyerekesebb, van aki nem, ezt nem lehet így megmondani, akkor sem volt és most sem egyforma mindenki.
Hogy miért mások a dolgok manapság mint régen? Mert már most van és nem akkor, más idők, más világ, változik minden, változnak az emberek is.
6/10 A kérdező kommentje:
Akkor inkább úgy kérdezem, hogy a 25 évesek sokkal felnőttesebbek, érettebbek mint a 15 évvel ezelőtti 15 évesek.
2012. okt. 17. 18:27
7/10 anonim válasza:
Attól, hogy felnőttesebbet játszanak még nem lesznek azok.
8/10 anonim válasza:
A mai világban az felnöttesebb 18-19 évesen,aki egyedül még az orvoshoz sem tud elmenni, és úgy keltik minden reggel, hogy menjen iskolába?
9/10 anonim válasza:
Ráadásul ez a sk komor fiatal. Írta itt valaki, hogy 18 éves és nincs benne a gyerekes marhaságokban. Attól, hogy valaki búvalb*szott, még nem lesz felnőtt.
Ezért unják a gyerekek a szüleiket is, mert a szülőkből hiányzik a gyerek oldaluk. Baromi unalmasat, mint két megkeseredett pancser.
10/10 anonim válasza:
Szerintem a felnőttség a felelősségválalással, az elkötelezettséggel és a kitartással jár. Ez nem jellemzi a mai fiatalokat. Tudatosak, karriercentrikusak, magabiztosak, az tény.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!