Pár nap múlva feljön a lakásunkba a kedvesem exe még
régről ittmaradt cuccaiért. Mi lenne tőlem a helyes
viselkedés?
Figyelt kérdés
Másfél éve vagyunk együtt, egy éve lakom a páromnál. Az exét is ismerem futólag, még abból az időből, amikor ők együtt voltak. A lány jóideje Londonban él, most itthon van, és feljönne a lakásba pár dolgoért, amit még mindig nem vitt el (könyvek és hasonló nehéz dolgok, amit nem vitt el Londonba.) Elég fura lesz, ha feljön abba a lakásba, ahol egykor ők éltek együtt.
Mit csináljak? Maradjak itthon, és legyek vele előzékeny (pl. főzzek kávét stb.)? Vagy ne is legyek itt?
Még annyi, hogy a párommal nem haragszanak egymásra, és a lánynak is rég van másik kapcsolata azóta.
Kedves 9-es, te egy teljesen normális ember lehetsz! Csak az a furcsa, hogy miért tűnik ez fel az embernek... Miért nem lehet mindenki normális?
2012. okt. 15. 11:06
12/22 anonim válasza:
Nyugodtan megkinálhatod kávéval,akármivel.Nem kell jópofizni,cak viselkedj vele normálisan.
2012. okt. 15. 11:08
13/22 anonim válasza:
Gondoljunk bele: pl. utazom valahová és találkozom egy szimpatikus fickóval a vonaton vagy a repülőn, elbeszélgetünk és remekül töltjük az időt. Férfi vagyok. Ha viszont ugyanez az ember a feleségem/barátnők "ex"-e (de rohadtul gusztustalan szó!!), szóval a volt barátja/férje, akkor viszont idegbeteg leszek és gombóc van a torkomban és indulattal nézek rá??? Nem egy emeletes hülyeség ez??
2012. okt. 15. 11:14
14/22 anonim válasza:
De, az.
2012. okt. 15. 11:17
15/22 anonim válasza:
Csak természetesen. Persze te érzed, ha nagyon nem szeretnél vele találkozni, mert kellemetlen lenne, akkor menj el addig. De szerintem ebben nincs semmi problémás. Ha otthon leszel, akkor igen, kérdezd meg tőle, hogy kér-e kávét vagy üdítőt. Viselkedj vele úgy, mintha nem tudnád, ki volt ő.
2012. okt. 15. 11:33
16/22 anonim válasza:
szerintem viselkedj természetesen vele. Nem vagytok haragban, bízd rá, szerintem kérdezd meg, hogy tudsz-e valamiben segíteni, ha nem, akkor vonulj félre diszkréten.
2012. okt. 15. 11:47
17/22 anonim válasza:
Azok a fúriák, akik sorra lepontozzák a higgadt válaszokat, azok mit tennének? Leöntenék a régi barátnőt sósavval?
2012. okt. 15. 11:57
18/22 anonim válasza:
Mondjuk szerintem az lenne a jó, ha a párod összeszedné hogy mi az övé, és akkor csak felugrana érte. Nekem fura lenne, mert ugye az én cuccaim is ott vannak, azok között ne turkáljon, ne nyitogassa a szekrényt egy idegen. Persze természetesen kináld meg egy kávéval, és ajánld fel hogy segítesz ha van vmi nehéz doboz v ilyesmi. Alapvetően hagyd, hogy a párod segítsen neki válogatni, de azért szerintem legyél otthon. Pakolás közben is lehet beszélgetést kezdeményezni.
2012. okt. 15. 12:12
19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Nekem is azért kellemetlen, amit többen is írtatok, hogy itt fog mászkálni a lakásban, nézegeti a könyveimet, könyveinket.
Most azt találtam ki, hogy mondom a páromnak, hogy segítsen neki, addig én matatok, és igen, kávét főzök, aztán csatlakozom esetleg.
2012. okt. 15. 12:47
20/22 anonim válasza:
Tudom, hogy most mindenki le fog engem pontozni, és mivel egyedül érzem így, biztos bennem van a hiba, de nem tehetek róla, én nem érezném jól magam!
Nem bánt, ha jóban vannak, de én nem tudom hogyan kezelném a helyzetet. Patáriát nem rendeznék vagy ilyesmi, de jobban örültem volna, ha letisztázzák, mi az, amit el szeretne vinni, a párom összekészíti és nem sétálgat a lakásban fel-alá , és dobálja be a dolgokat a táskájába.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!