Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utálom az anyámat. Szerintetek...

Utálom az anyámat. Szerintetek olyan van hogy az alapszemélyiségét nem bírom elviselni?

Figyelt kérdés

Egyszerűen annyira irritál hogy az hihetetlen. Állandóan kötöszködik,és nagyon sokszor direkt bántani akar.Mikor elmondom neki hogy ezt többet ne mond mert nem esik jól,akkor utána csak azt hajtogatja direkt.Utálom mikor itthon van.Elszívja minden energiám minden életkedvem már az ha tudom hogy ő is itthon van. Alig várom hogy nappalos legyen és ne kelljen látnom.Akkor egész nap sokkal boldogabb vagyok. A hangjától konkrétan a hideg ráz.

Szerintetek ez a viselkedése miatt alakult ki bennem sok év alatt,vagy van olyan esetleg hogy valakinek alapjáraton annyira taszító személyisége van hogy nem bírom elviselni?

Én személyiségben nagyon hasonlítok anyu nővérére,aki ugyanígy nem jön ki vele.Anyu is utálja Őt és ő se bírja anyut.Náluk is úgyérzem ilyen alaputálat van.Valahogy lehetetlen anyu személyiségét elviselni.

2012. okt. 15. 08:20
1 2
 11/11 anonim válasza:

Ha nem is ilyen erős, negatív érzelmekkel (vagy csak idő szépíti meg, de hasonló cipőben voltam. Visszaszámoltam a napokat, hogy végre betöltsem a 18-at, majd már 20-21 évesen elmentem, az volt a mérföldkő. Akkor tudod igazán megbecsülni amid van, amikor elveszted. Ma nagyon jó barátok vagyunk. :) Nagy erény az elfogadás képessége. A kutya ugat. Előfordul, hogy a szomszéd kutyája is. Ok nélkül? Csak szerintem, ki nem tudom elfogadni, hogy az ablakom felé ugat. Annyi mindenhez hozzá lehet szokni, ehhez is. A feladat az elfogadás! Vagy élhetnék ezzel a közhellyel is „Megszoksz vagy megszöksz”. Ha nem megy a megszokás, hát jöjjön a szökés, de a következő szomszédod kutyája is ugatni fog. Mert a kutyák ilyenek.

A probléma az, hogy a legtöbbször arra gondolok, amit nem szeretnék, aztán azon tűnődök, hogy miért bukkan az fel újra és újra?! A vonzás törvényét nem érdekli, hogy mit értékelek jónak vagy rossznak, hogy mit akarok és mit nem, csak a gondolataimra válaszol. Ezért ha egy hegynyi adóság tetején ülök és borzalmasan érzem magam, akkor ezt a jelzést küldöm ki az univerzum felé: jaj, roppant rosszul érzem magam a sok adóságom miatt. Ezzel éppen most erősítettem meg azt, hogy lényem minden szintjén ez az érzés érvényesüljön, hogy így egyre többet kapjak vissza belőle.

A jövőm a kezemben van! Ha azt kérdezem, hogy most van-e a kellő pillanat, hogy kövessem a céljaimat és az álmaimat, a válasz határozottan IGEN!

2012. okt. 15. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!