Mit tegyek? Nem tudom őket elviselni.
Brutálisan összevesztem sógornőmmel és az anyósómmal.
Barátnőm nővére és az anyja úgy viselkedik barátnőmmel mint egy kutyával..szó szerint rugdossák,piszkálják és fenyegetik hogy megölik meg hasonlók.Barátnőm és én is már kivagyunk idegileg.
Figyelmeztettem mindkettőjüket hogy állítsanak magukon mert nagyon rossz világ lesz rájuk.És erre visszavágtak nekem azzal hogy még egyszer be ne merjem tenni a lábamat hozzájuk mert megölnek meg összevernek.
Na most én nem szeretnék menni hozzájuk amúgy se mert utálok ott lenni.Barátnőm anyja és a nővére miatt.Könnyen felidegesítenek és ha ideges vagyok akkor gondolkodás nélkül teszek olyan dolgokat amiket később tuti megbánnék.Ötlet hogy ezt a problemet hogy lehetne megoldani?
Leülni és megbeszélni velük ezt az egészet nem lehet,mert annyira gyerekes a felfogásuk hogy az már szörnyű.
17/F 17/L
Anyósomnak alapból nem vagyok szimpatikus és ő se nekem.Azthiszi hogy csak ő létezik a világban és hogy neki mindent szabad.Hétvégén mindig arra kelünk hogy vagy ordibál vagy a serpenyőkkel szórakozik.Ütöget vagy kongatja őket.Jó bevallom,megfenyegettem ma én is hogyha egy újjal is bántani meri a lányát(mellesleg a lánya(barátnőm) nem tesz semmi olyat ami veszekedést gerjeszthetne) el vágom a torkát neki is meg a másik lányának is.Ideges voltam és vagyok most is.
Többet nem megyek hozzájuk de ha még is akkor ott tuti meghal valaki.Vagy én vagy ők.Épp ezért nem szeretnék hozzájuk menni és alig várom hogy barátnőm 18 legyen és lelépjen a g*cibe onnan!
Szóval az anyósom alapból dilis...ellopja barátnőm pénzét,fenyeget minket és a családomról durva megjegyzéseket tesz.És ami a legrosszabb hogy a 1 éves hugomat szidja aki még teljesen ártalmatlan!
17 éves gyerek vagy.
Addig maradj csendben mig el nem tiltanak tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!