Nem akarom hogy beköltözzenek! Mit tehetek?
Örököltünk házat egy rokontól.
A baj hogy 6 tulajdonos van, 5 cigány és egyedül vagyok én magyar.
50% az enyém, és 10%-10% a maradék 5 embernek fejenként.
1 éve áruljuk a házat ,de nincs vevő.
Most felhozták hogy ők be akarnak költözni (az az 5 ember egy család). Mondtam hogy oké,vegyenek fel a házra jelzáloghitelt és fizessenek ki belőle.De mivel nincs bejelentett munkahelyük ezt nem tehetik meg.
Ők be akarnak költözni!
De én tudom,ha ők egyszer odaköltöznek ,soha a büdös életbe nem leszek kifizetve és onnan el sem akarnak majd költözni!
A házat 15 millió forintra becsülték fel.
Ebből 7,5 millió forint az enyém,amit nem engedhetek hogy csak úgy "elvegyenek". Ők erőszakoskodnak hogy be akarnak költözni.
Mit lehet tenni ilyen esetben?
24/L
Ha a Számodra nagy a ház, ki lehet adni albérletbe a cigók tulajdonrészének megvásárlása után. Nem kötelező ezután ott laknod.
Ez is egy lehetőség.
én látok megoldást!
neked kell őket kifizetni! odaadsz nekik 6-7 millát. tiéd lesz a ház teljes egészében. ezután eladod, és te is hozzájutsz a pénzedhez. nekik is megvan a pénzük, neked is megvan a pénzed. mindenki boldog.
"Mondtam hogy oké,vegyenek fel a házra jelzáloghitelt és fizessenek ki belőle.De mivel nincs bejelentett munkahelyük ezt nem tehetik meg."
Vegyél fel te hitelt, és fizesd ki őket te. A házat meg kiadod, vagy eladod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!