Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akarom hogy beköltözzenek!...

Nem akarom hogy beköltözzenek! Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Örököltünk házat egy rokontól.

A baj hogy 6 tulajdonos van, 5 cigány és egyedül vagyok én magyar.

50% az enyém, és 10%-10% a maradék 5 embernek fejenként.

1 éve áruljuk a házat ,de nincs vevő.

Most felhozták hogy ők be akarnak költözni (az az 5 ember egy család). Mondtam hogy oké,vegyenek fel a házra jelzáloghitelt és fizessenek ki belőle.De mivel nincs bejelentett munkahelyük ezt nem tehetik meg.

Ők be akarnak költözni!

De én tudom,ha ők egyszer odaköltöznek ,soha a büdös életbe nem leszek kifizetve és onnan el sem akarnak majd költözni!

A házat 15 millió forintra becsülték fel.

Ebből 7,5 millió forint az enyém,amit nem engedhetek hogy csak úgy "elvegyenek". Ők erőszakoskodnak hogy be akarnak költözni.

Mit lehet tenni ilyen esetben?

24/L

2012. okt. 14. 21:13
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Fene tudja, akinek nagyon kellene lakhatási lehetőség. 7 millióért kertes ház, nem is olyan rossz. De ha ép ésszel gondolkodik, akkor valóban, ingyen sem költözne ilyen körülmények közé:(
2012. okt. 14. 21:32
 22/39 anonim ***** válasza:
84%

"rendőrség."

Sajnos nem,ügyvéd-bíróság-évek...

2012. okt. 14. 21:33
 23/39 anonim ***** válasza:
75%
21:31- kérdés, hogy mennyire osztható meg, szeparálható,rekeszthető el. De ha ez tk. egy ház, közös lenne a közmű, órák, stb., akkor ez valóban nem járható út.Ez az, amikor az örökség csak teher.
2012. okt. 14. 21:36
 24/39 anonim ***** válasza:
91%

"7 millióért kertes ház, nem is olyan rossz."

Az a gond,hogy itt nem egy házat vennél csak egy tulajdoni részt.A cigók pedig nem szomszédok,hanem tulajdonostársak.

2012. okt. 14. 21:36
 25/39 anonim ***** válasza:
83%
Egyet tehetsz. Keresel egy ügyvédet, akár olyant, aki ingyenesen is képvisel. Elsőre tanácsért menj hozzá. Talán lesz valami áthidaló okossága.
2012. okt. 14. 21:46
 26/39 anonim ***** válasza:
59%
21:36 -de olyan nincs, hogy eladnak egy házrészt, s onnantól rendezik a telekmegosztást, külön közmű mérést, fogyasztást - és élnek boldogan? A környékünkön vannak ilyen házak, a házszám meg 25a, 25b lett. Egyik részt kiglancolták, a másik lepukkant maradt. No persze normális gondolkodás kell hozzá.
2012. okt. 14. 21:52
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

Az sem mindegy melyik városban áruljátok.

Vagy jóval ár alatt próbáljátok eladni és látsz valamit a pénzedből, vagy átadod nekik a tulajdoni jogod, hogy semmi közöd ne legyen a tartozásokhoz amit ők ott felhalmoznak majd.

Te már írtál ki korábban is kérdést ezzel a témával kapcsolatban nem?

2012. okt. 14. 21:54
 28/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,bár nem megnyugtatóak!

Jön azért néhány számla, valami csatorna adó,lakásbiztosítás meg ilyenek, és mondtam hogy ezeket is közösbe,de egy forintot nem adnak bele!

2012. okt. 14. 21:58
 29/39 anonim ***** válasza:
Ha az utca lakói megtudják, hogy kik költöznek be a közeljövőben, akkor sok lesz ott az eladó ház.
2012. okt. 14. 22:01
 30/39 anonim ***** válasza:
Arra vigyázz, hogy ha ezek beköltöznek és csinálnak neked egy jó kis közmű tartozást, azt rajtad ugyanúgy be fogják hajtani.
2012. okt. 14. 22:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!