Mit csináljak, ha nem szeretnék ott élni, ahol a párom?
Mi is a férjem falujában építkeztünk, és az volt életem legrosszabb döntése hogy ebbe belementem. Egy év ottlakás után a falra tudtam volna mászni. Én is városban tudom magam elképzelni. Aztán fogtam az akkor fél éves gyerekünket, összepakoltam és hazamentem anyamékhoz ( város központ). már egy éve itt vagyunk. Közben a férjem is felfogta, hogy én oda soha nem megyek vissza, igy eladás alatt van a házunk. Jövőre talán költözhetünk együtt a belvárosi lakásunkba :)
Szoval szerintem menj el, mert csak te fogsz tönkremenni. Ha szeret, utánad megy. A férjemnek is ez kellett, hogy észrevegye, boldogtalan vagyok.
A reális helyzetedtől ne rugaszkodj el, gondolom nincs lehetőséged máshol élni, nincs lakásod stb., tehát örülj ennek a lehetőségnek és probálj keresni valami elfoglaltságot. Járj el valami tanfolyamra, kertészkedj, süssél-fözzél, tanulj otthon net-en nyelveket,stb. Ne ezen rágodj. Lehet hogy nem is annyira rossz, és ha bármi más lenne az még rosszabb lenne.
És néha idővel a dolgok maguktól megoldodnak, lehet nem tudja normális áron eladni, vagy ha eladná nem kapna érte annyit, hogy lakható valamit vegyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!