Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Eltűnt gyereket megtalálhatnak...

Eltűnt gyereket megtalálhatnak még?

Figyelt kérdés

Hála az égnek, még nem volt részem ilyen borzalmas élményben, viszont tegnap olvastam egy eltűnt kislány, Madeleine történetéről, és a sztori nagyon megrendített. (A történet röviden azoknak, akik nem ismerik: 2007 -ben a McCann család Portugáliában nyaralt, az apartmanból egyik este elrabolták az akkor 4 éves Madeleine -t. Csupán 10 percig hagyták őrizetlenül, de nyomtalanul eltűnt, ma sincs meg)

A könyv olvasása óta teljesen a padlón van a hangulatom, folyton a szegény eltűnt gyerekek és főként Madeleine jár a fejemben. Nagyon könnyen fel lehet őt ismerni, ugyanis a jobb szemében egy fekete csík van. Szerintetek van esély arra, hogy megtalálják? Hogy egyszer ismét boldog lesz?

A legújabb fejlemények szerint a legtöbb bizonyíték arra utal, hogy a lány valószínűleg életben van, de esélyes, hogy egy sötét pincében tartják fogva és éheztetik.

2012. okt. 13. 21:52
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

"de a nyomozás szerint Madeleine -t kiválasztották és már napokkal a rablás figyelték, majd mikor egyedül maradt a kicsi"

Ami - ha jól tudom - elég gyakran előfordult.

"a fickó (?) berontott és elvitte a kislányt egy külföldi, gyermektelen párnak."

Vagy egy pedo hálózatnak, szerintem ez a valószínűbb. A gyermektelen párok általában kisbabát szeretnének és nem egy nagyobbacskát, aki esetleg sírva keresi még a szüleit, maradnak emlékei, hogy előtte hol élt.

2012. okt. 14. 12:51
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Persze és a szülői logika is azt mondja, hogy inkább adok a gyereknek nyugtatót és egyedül hagyom, mint a szálóda ingyenes megőrzőjébe felügyelet alatt hagyom míg vacsorázok.

Ne legyél kérdező már ennyire hiszékeny.

2012. okt. 14. 12:56
 23/29 anonim ***** válasza:
Nem volt a szállodának este megőrzője.... csak napközben! amúgy én is nemrég olvastam el a könyvet.... reméljük h a kislány még életben van!
2012. okt. 14. 20:33
 24/29 A kérdező kommentje:
Szerintem is felelőtlenség volt felügyelet nélkül hagyni a gyerekeket, de azért tették ezt, mert egy vadidegen bébiszitterben sem bíztak meg. Komolyan érezték a hullát a szülők kocsijában? Erről nem is tudtam :O
2012. okt. 14. 21:20
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy egy vad idegen bébiszitterben sem bíztak meg? Anyaként mi is nyaraltunk a nyáron, egy percre sem hagytam magára a gyereket, pedig mi csak a balcsin voltunk (tehát országon belül, egy nyelvet beszélünk).

Tessék hamarabb vacsizni (különben is a gyereknek nem kellett?), vagy apa elhozza a szobánkba. De nem hagyok egyedül egy ekkora gyereket.

2012. okt. 14. 21:30
 26/29 anonim ***** válasza:
kérdező, nem olvastad a könyvet? abban van szó erről a hulla szag a kocsiban témáról.
2012. okt. 17. 20:16
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

"de azért tették ezt, mert egy vadidegen bébiszitterben sem bíztak meg."

Nem egy ugandai koszos faluba mentek, hanem egy európai üdülőhelyre, ahol azért ügynökségeke keresztül nem hiszem, hogy ne közvetítenének valakit. Na és benyugtatózva egyedül hagyni jobb a gyereket mint bébiszitterre bízni? Amúgy meg ha nem bíznak az ottani bébiszitterben, akkor van még két megoldás: 1. maradnak a s.ggükön a gyerek mellett, 2. visznek magukkal egy bébiszittert otthonról.

2012. okt. 17. 20:25
 28/29 anonim válasza:
[link] na most akkor előkerült, vagy mi? valaki lefordítaná?
2013. febr. 9. 13:32
 29/29 anonim válasza:
Ki az a hülye aki otthagyja a szállodában a 3 éves gyerekét, ahelyett hogy magával vinné vacsorázni, én megbüntetném a szülőket gyermekveszélyeztetésért. Bármi lehet a 3 éves gyerek simán kinyitja az ablakot és kiesik vagy felmászik egy szekrényre és úgy esik le, vagy nejlon zacskót húz a fejére és meg is fulladhat stb. A kisgyerekek sokféle módon tudnak ártani maguknak, és ezt nem riogatásból mondom, ezekre mind történt már példe sajnos.
2021. jan. 12. 00:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!