Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan ne legyek feltekeny?

Hogyan ne legyek feltekeny?

Figyelt kérdés
Jokepu, egyenruhas ferjem van, Aki mellesleg nagyon kedves, udvarias is. Munkajabol kifolyolag sokat van ottalvos treningen, gyakorlaton, ilyenkor munka alatt, kozben mindig van kikkel beszelgetni. Estenkent kozos fozes, borozas, de sokszor van hogy elmennek furdozni, ide oda munka utan abban a masik varosban,sok munkahelyi baratsag is szovodik, ahogy a ferjemnel is. De ezek kozott ugy tunik mindig fiatal, korban hozzaillo csinos lanyokkal tud legjobban elbeszelgetni, bizalmaskodni. Minap is mikor epp valami programot szerveztem hetvegere, hogy kicsit feldobjuk a hazassagunk, mert kicsit depis vagyok, a facebookon szorakoztattak egymast es jokat rohogtek.Ferjem azt mondta vele (is) beszeli meg a hazassagi gondjaink egy reszet es tole ker tanacsot. Nekem az uzenetvaltasbol ugy tunt, jol erzik magukat egyutt, mulattattak egymas pl. " majd leesek a szekbol ugy rohogtem". Teljesen olyan hangulatu level volt, amit mi is valtottunk ferjemmel megismerkedesunkkor. Szerintetek ne legyek feltekeny? Mennyire helyes bizalmaskodni egy kollegaval?

#Egyenruhas
2012. okt. 13. 18:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Itt a nagy vitában megtenné mindkét fél, hogy definiálja, számára mit jelent jelen esetben a "mindent"?
2012. okt. 13. 20:21
 22/24 anonim ***** válasza:
Igazából tök mindegy hogy a férjed nem látja hogy ez neked nem jó, vagy látja, de nem érdekli, nem tesz ellene. Ezt megette a fene. Csak idő kérdése....
2012. okt. 13. 20:49
 23/24 anonim ***** válasza:

Voltam hasonló helyzetben. Én elmondtam a barátomnak (még nem a férjem), hogy ez engem mennyire zavar, és hogy nálam nem fér bele az ilyesmi, és fejezzük be, mert egyébként tudom, hogy sok embernek belefér az ilyen levelezés, biztos találna maga mellé egy ilyen nőt. De ő könyörgött, hogy ne, inkább abbahagyja, próbál megváltozni. Azóta még egyszer volt ilyen, akkor ugyanezt eljátszottuk, és most elvileg tényleg befejezte, de majd ez még kiderül. De még egy ilyen, és én tényleg befejeztem vele.

Te tudod, hogy ez téged mennyire zavar, válóok lenne-e, vagy megpróbálna-e változni a kedvedért, vagy nem. Én a próbálkozást is tudom értékelni.

Tudom ez most nem lett túl hasznos válasz, de remélem valamit segítettem.

2012. okt. 13. 21:27
 24/24 A kérdező kommentje:
köszönöma válaszokat!
2012. okt. 15. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!