Mit csináljak, hogy apám békénhagyjon?
A szüleim elváltak, amikor kicsi voltam, azóta apám minden második hétvégén elvisz valhova, pedig hétvégén ezer jobb dolgom lenne, mint ezzel az idiótával csövezni valami focimeccsen. Az ő apja nem foglalkozott vele és most rajtam éli ki magát. Néha az új családjához visz, na az a legnagyszerűbb módja a hétvége elcseeszésének, hogy a nálam nyolc évvel fiatalabb gyerekével kell jászanom.
Hiába mondom, hogy nincs rá szükségem, azt mondja, hogy joga van látni.
Ja és anyám ellen is próbálna uszítani az a majom.
Rensis, azt mondod, hogy ezt el lehet intézni a bíróságon? Köszi, de mondanál részleteket? Privátban is jó lenne.
Végre egy segítség...
A testvérem az apám és az anyám közös gyereke. Ő az apám és egy igen ellenszenves nő gyereke ergo nem a testvérem.
Apámra meg nem tudom, mi szükségem volna. Egy évnyitómon és egy meccsemen sem volt ott. Csak képmutatásból elvisz, mert él a jogával, de nem érdeklem, legalábbis nem mutatja ki.
Komolyan, hogy lehetsz ennyire szánalmas? Összetörni egy drága szemüveget (20-30 ezer a legolcsóbb)? Bántani egy kisgyereket? Ékszereket lopni? Ablakot betörni? Normális vagy?
Mielőtt azzal jönnél: harmonikus életem van/volt, aprócska problémákkal. Rendezett családban és párkapcsolatban élek, semmilyen frusztrációm sincs, sőt, még csak elfojtott agresszióm se. Bár téged szívesen arcon vágnálak egy medicinlabdával. :)
A sok álszent majom...miért kell lehurrogni a kérdezőt,amiért nem akarja az apját látni?Ennyit sem láttatok még az életben,hogy nem minden szülőt lehet tisztelni?
Kérdező,találj ki valami kamuszöveget és lógj el.A jogi dolgokról fingom sincs,de én ezt tenném.Pl hazudd azt,hogy beteg vagy.Sok sikert!
"Ennyit sem láttatok még az életben,hogy nem minden szülőt lehet tisztelni? "
Ezt tudjuk. De azt is hogy a kérdezőn sincs mit tisztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!