Ha az anyukád és a nevelőapukád szeretnek, tisztelnek téged, megbeszélik veled a dolgaidat, és egymással is tisztelettel beszélnek, és te valami rosszat tettél, akkor jogos.
Ha egymással is üvöltöznek, verekednek, káromkodnak, hazudnak egymásnak, akkor nem jogos.
2012. okt. 12. 18:15
12/27 anonim válasza:
Szerintem nincs. A saját, vérszerinti szüleimtől elviselem, de engem egy idegen ne ütögessen!
2012. okt. 12. 18:15
13/27 anonim válasza:
és lehet pontozni, de a 14-essel értek egyet. olyan megalázó, mintha megerszakolna
2012. okt. 12. 18:17
14/27 anonim válasza:
vagyis: majdnem olyan...ez kimaradt
2012. okt. 12. 18:17
15/27 anonim válasza:
12. ez most komoly. Gondolkozz kicsit. Tegyük fel h a te drága jó vérszerinti apád elhagy a pic.ba mert nem kelletek neki. Se te se az anyád. Legyen ez 5 éves korodban pl. 6 évesen édesanyád talál magának mást. Onnantól az a férfi etet, itat, öltöztet, iskoláztat. Na és akkor annak aki szar.k a fejedre elviselnéd h megüt mert ő a vérszerinti apád, de aki felnevelt annak nem mert nem az ő spremájából vagy. Érdekes
2012. okt. 12. 18:19
16/27 anonim válasza:
Hát, ha választani kellene a nemi erőszak és egy pofon - vagy akár több - között, akkor a verést választom.
2012. okt. 12. 18:23
17/27 anonim válasza:
ha választanom kéne, egyik sem, azok után, hogy egy b.rom pasi képes volt nekem jönni, nőnek, csak mert nem bírt mit mondani éppen. Olyan dologhoz, amihez semmi köze nem volt.
2012. okt. 12. 18:31
18/27 anonim válasza:
Nevelőapának...vagyis nem az utcáról bepottyant valaki..
Csajának lányát....Csajának? vagyis Anyádnak..
a lányát..tehát Téged..
Akár lenne jogom, akár nem ha így beszélsz ANYÁDRÓL, én is lekevernék egyet..(lehet kettőt)
2012. okt. 12. 19:34
19/27 anonim válasza:
Nevelőszülőnek minden joga megvan, hogy úgy nevelje a gyereket, mintha az övé lenne, hiszen ő neveli ( benne is van az elnevezésben). Ebben egy pofonis benne van, ismerve a mai fiatalokat kettő is...
2012. okt. 12. 20:23
20/27 anonim válasza:
Nincs joga!
Ne üsse, kivéve akkor, ha a nevelt lánya is nekitámad fizikálisan, mit tudom én...ráüt, lökdösi, közben üvöltözik, verekszik...
Van ilyen hisztigép tinédzser, akinek "kijár" a pofon.
De egyébként szerintem senki ne üssön senkit, se a nő a férfit, se a férfi a nőt, és a gyerekek verésének is ellene vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!